Povezane vesti

Ana se zakačila sa tarom, ša odmah skočio na nju! Bulatovićka obrusila Simovoj, reper podivljao: Očekujte da budem deset…

Ana se zakačila sa tarom, ša odmah skočio na nju! Bulatovićka obrusila Simovoj, reper podivljao: Očekujte da budem deset…

Kurir 08.03.2021
Nakon raspodele budžeta Ane Bulatović, zadrugari su imali priliku da prokomentarišu istu. Tara Simov je bila naredna zadrugarka koja je govorila. - Nisam očekivala veći od manjeg. Tvoji komentari sa strane, upućeni meni, pto u pušioni, u kući i… »
Anja rešetala cimere i izazvala žučnu svađu sa Miljanom! Kulićka spomenula oženjenog muškarca, a onda joj je Rialda…

Anja rešetala cimere i izazvala žučnu svađu sa Miljanom! Kulićka spomenula oženjenog muškarca, a onda joj je Rialda…

Kurir 08.03.2021
U toku podele budžeta Ane Bulatović, ona je rešetala redom zadrugare, a onda je ušla u žestoku raspravu sa Miljanom Kulić. - Srednji dajem Dragani, ona je trebala da dobije veliki budžet, ali smo sinoć imali jednu veliku svađu. Svašta mi je… »
U ovom odnosu ćeš izvući deblji kraj! Ana se setila perioda kada je bila ljubavnica, pa poručila Tari: Neka ti je Bog u…

U ovom odnosu ćeš izvući deblji kraj! Ana se setila perioda kada je bila ljubavnica, pa poručila Tari: Neka ti je Bog u…

Kurir 08.03.2021
U toku raspodele budžeta, Ana Bulatović ne prestaje da rešeta zadrugare, a na redu je bila Tara Simov. - Tari dajem mali budžet. Šta da kažem za nju... Tara je neko ko mene zna da iznervira, ali mi je u jednu ruku gotivna i zanimljiva. Imali smo… »

Vesti dana »