Повезане вести
Кон: Не знам зашто је одложена седница Кризног штаба
Н1 Инфо 08.03.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је у понедељак да не зна зашто је одложена седница Кризног штаба и да се епидемиолошка ситуација погоршава. „Одложен је кризни штаб, то је истина. Зашто је одложен, ја… »
Кон: Још нисам добио позив за Кризни штаб, не знам зашто
ИндексОнлине 08.03.2021
БЕОГРАД – Епидемиолог Предраг Кон рекао је вечерас да још није добио позив за нову седницу Кризног штаба и да не зна разлоге за то. Иако се претпостављало да ће седница Кризног бити одржана сутра, до тога неће доћи, потврђено је… »
Кон: Данас 500 више новоинфицираних него пре недељу дана
Глас Зајечара 08.03.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба за сузбијање епидемије корона вируса Предраг Кон изјавио је да је данас забележено 500 новоинфицираних више него пре недељу дана. Кон је за Радио-телевизију Србије (РТС) рекао да медицински део… »
Кон: Не знам зашто је одложен Кризни штаб, али ситуација се погоршава
Спутник 08.03.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба доктор Предраг Кон изјавио је да се епидемиолошка ситуација погоршава. Он је рекао да још увек није добио позив за седницу Кризног штаба, али да не зна зашто. „Имамо тај број који је прешао 4.000… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак, 1. мај: Ведро и хладно уз приземни мраз
Бета пре 50 минутајош 1 повезана
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 50 минутајош 1 повезана
"Италија није од помоћи, а Шпанија је ужасна": Трамп објаснио зашто разматра повлачење војника из појединих европских земаља
Нова пре 45 минутајош 2 повезане
Времеплов: У Србији пуштене у промет прве поштанке марке 1866. године
РТВ пре 45 минутајош 1 повезана