Povezane vesti

Beograd proslavio Novakov rekord: Hvala za radost koju si pružio našem narodu (FOTO)

Vesti online 09.03.2021
U veliku proslavu rekorda Novaka Đokovića od 311 nedelja na ATP listi uključio se i grad Beograd pa su u ponedeljak uveče vodeće institucije i važne znamenitosti prestonice potpuno bile u znaku najboljeg tenisera sveta. Zamenik gradonačelnika Goran… »

Svet priča o Novakovom dočeku u Beogradu

Nova 09.03.2021
Fotografije i snimci iz Beograda obišli su svet, povodom proslave Novaka Đokovića, koji je proslavio 311. nedelju na vrhu ATP liste. Novak je u Beogradu obeležio rekord i prevazilaženje Rodžera Federera. Porodica ga je dočekala ispred restorana na… »

Novakovi uspesi na fasadi Starog dvora (FOTO)

Danas 09.03.2021
Proslavljeni teniser Novak Đoković večeras dočekan u Starom dvoru, gde su ga sačekali brojni građani Proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića večeras su ugostili gradski čelnici, a njegovi uspesi, najbolji potezi, pobede i osvajanje titula… »

Prestonica je danas novakgrad! Sjajne scene širom grada, Đoković posle "akcije" na Novom Beogradu sve oduševio ispred…

Blic sport 08.03.2021
Nakon sjajnog dočeka ispred njegovog restorana na Novom Beogradu, slavlje svetskog rekorda preselilo se ispred zgrade Skupštine grada. Od 19 do 22 sata na fasadi Starog dvora prikazivali su se maestralni potezi Novaka Đokovića, tu je naravno bio i on… »

Nole gost Skupštine grada, projekcija na fasadi: Beograd slavi najboljeg tenisera sveta svih vremena (foto)

Večernje novosti 08.03.2021
FASADA Starog dvora u Beogradu bila je večeras pretvorena u veliki ekran na kome su prikazani uspesi novaka Đokovića, njegovi najbolji potezi, pobede i osvajanje titula. Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Goran… »

Da, Novak je najbolji teniser svih vremena: Ovako se u Londonu slavi rekord Đokovića (foto)

Večernje novosti 08.03.2021
NAJBOLJI teniser sveta dostigao je 311. nedelju na vrhu ATP liste i sada drži i taj rekord, za koji se smatralo da nikada neće biti oboren. Iako Englezi nisu ljubitelji lika i dela Novaka Đokovića, postoje i navijači koji su u glavnom gradu… »

Vesti dana »