Povezane vesti
Vuletić: Sprema mi se spektakularno hapšenje, "pakuju" mi da sam pedofil
Radio 021 09.03.2021
"Verujem da mi se sprema spektakularno hapšenje, imam takve informacije, predstavljaju me kao pedofila i brata Veljka Belivuka. Strahujem od odmazde", kaže bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić. Vanredni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu… »
Vuletić: Sprema mi se TV hapšenje, “pakuju” mi pedofiliju
Nova 09.03.2021
"Verujem da mi se sprema spektakularno hapšenje, imam takve informacije, predstavljaju me kao pedofila i brata Veljka Belivuka. Strahujem od odmazde", priznaje Vladimir Vuletić gostujući na Nova.rs. Bivši potpredsednik FK Partizana opet se našao u centru… »
Vuletić: Sprema mi se TV hapšenje, “pakuju” mi pedofiliju
Nova 09.03.2021
"Verujem da mi se sprema spektakularno hapšenje, imam takve informacije, predstavljaju me kao pedofila i brata Veljka Belivuka. Strahujem od odmazde", priznaje Vladimir Vuletić gostujući na Nova.rs. Bivši potpredsednik FK Partizana opet se našao u centru… »
Vesti dana »

Oglasilo se hrvatsko ministarstvo o navodnom hapšenju Hrvata u Beogradu
Nova pre 42 minutajoš 128 povezanih

Protest „Nismo vreće za udaranje“: U Beogradu snimljena brojna policijska vozila
Nedeljnik pre 57 minutajoš 47 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane

Građevinska aktivnost u porastu: U junu izdato 2.402 dozvole, rast 2% u odnosu na prošlu godinu
Telegraf pre 4 satijoš 29 povezanih