Povezane vesti
Vuletić: Sprema mi se spektakularno hapšenje, "pakuju" mi da sam pedofil
Radio 021 09.03.2021
"Verujem da mi se sprema spektakularno hapšenje, imam takve informacije, predstavljaju me kao pedofila i brata Veljka Belivuka. Strahujem od odmazde", kaže bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić. Vanredni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu… »
Vuletić: Sprema mi se TV hapšenje, “pakuju” mi pedofiliju
Nova 09.03.2021
"Verujem da mi se sprema spektakularno hapšenje, imam takve informacije, predstavljaju me kao pedofila i brata Veljka Belivuka. Strahujem od odmazde", priznaje Vladimir Vuletić gostujući na Nova.rs. Bivši potpredsednik FK Partizana opet se našao u centru… »
Vuletić: Sprema mi se TV hapšenje, “pakuju” mi pedofiliju
Nova 09.03.2021
"Verujem da mi se sprema spektakularno hapšenje, imam takve informacije, predstavljaju me kao pedofila i brata Veljka Belivuka. Strahujem od odmazde", priznaje Vladimir Vuletić gostujući na Nova.rs. Bivši potpredsednik FK Partizana opet se našao u centru… »
Vesti dana »
Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Biračka mesta otvorena, a tenzije ne prestaju
Mondo pre 12 minutajoš 26 povezanih
Ignorisao još jednu sjajnu Jokićevu partiju: Adelman ćutao o tripl-dablu, pa poručio – „Sve je na stolu!“
Hot sport pre 37 minutajoš 42 povezane
BLOG UŽIVO Studenti dižu Srbiju na noge: Počelo prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora na više od 100 lokacija, u Studentskom parku bazar i radionice
Nova pre 18 minutajoš 13 povezanih
U toku je uklanjanje bombe u Beogradu na vodi: Akcija počela u 8 sati, MUP objavio šta građani treba da urade (foto)
Blic pre 18 minutajoš 15 povezanih
Sastanak na Floridi – Tramp i Zelenski o mirovnom planu; ukrajinske snage gađale vojne objekte na Krimu
RTS pre 18 minutajoš 14 povezanih