Повезане вести

Дневни аваз: Док Србија набавља скупе лекове за лечење оболелих од короне, БиХ осуђена да своје лечи парацетамолом!

Дневни аваз: Док Србија набавља скупе лекове за лечење оболелих од короне, БиХ осуђена да своје лечи парацетамолом!

Курир 09.03.2021
Док је Србија у самом светском врху у процесу имунизације становништва и набавља скупе лекове против корона вируса, грађани БиХ и здравствени радници су у неравноправној борби без вакцина и лекова, пише портал сарајевског Аваза… »
Медији у БиХ бесни на неспособну власт: Србија набавља скупе лекове, а ми препуштени парацетамолу

Медији у БиХ бесни на неспособну власт: Србија набавља скупе лекове, а ми препуштени парацетамолу

Србија данас 09.03.2021
Грађани и здравствени радници препуштени су неравноправној борби без вакцина и лекова који би омогућили ефикаснији третман пацијената. Док је Србија у самом светском врху у процесу имунизације становништва и набавља скупе лекове… »
Аваз: У Србији "Трампов лек", а БиХ препуштена парацетамолу

Аваз: У Србији "Трампов лек", а БиХ препуштена парацетамолу

Телеграф 09.03.2021
Нове пошиљке вакцина на београдски аеродром, кажу, стижу готово свакодневно, а грађани Србије су у прилици да бирају коју од њих желе да приме, наводи Аваз. Док је Србија у самом светском врху у процесу имунизације становништва… »
Нигде вакцина, нигде лекова! Док у Србију стиже Трампов лек, ми се лечимо "парацетамолом"

Нигде вакцина, нигде лекова! Док у Србију стиже Трампов лек, ми се лечимо "парацетамолом"

Ало 09.03.2021
Док је Србија међу водећим земљама када је процес имунизације становништва у питању, наши суседи не могу да се похвале истим. У БиХ влада не само да није успела да набави на време вакцине против коронавируса, него се… »

Вести дана »