Povezane vesti
Korona bukti na severu: Vanredna situacija u 40 opština, Novi Sad glavno žarište, a posebno zabrinjavaju "rezervoari zaraze"
Blic 09.03.2021
Pored velikog broja ambulantno pregledanih pacijenata u novosadskoj Klinici za infektivne bolesti, prethodnu noć u Kliničkom centru Vojvodine obeležio je veliki broj primljenih pacijenata na bolničko lečenje sa kovid 19 potvrđenom virusnom infekcijom kao… »
U KCV ponovo otvoreno još kovid bolnica zbog povećanja obolelih
Dnevnik 09.03.2021
NOVI SAD: Pored velikog broja ambulantno pregledanih pacijenata na Klinici za infektivne bolesti, prethodnu noć u Kliničkom centru Vojvodine obeležio je veliki broj primljenih pacijenata na bolničko lečenje sa kovid-19 potvrđenom virusnom infekcijom kao… »
Svaki šesti učenik u Srbiji gojazan
Danas 09.03.2021
Povodom Svetskog dana borbe protiv gojaznosti koji je obeležen 4. marta Glоbаlnо, gојаznоst prеdstаvljа uzrоk višе оd miliоn smrtnih ishоdа gоdišnjе, а prоcеnjuје sе dа pоgаđа višе оsоbа nеgо pušеnjе, аlkоhоlizаm ili sirоmаštvо iziskuјući visоkе trоškоvе… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 8 minutajoš 19 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 13 minutajoš 10 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana