Povezane vesti
"Mile Dodik ide u Tursku" Oglasio se predsednik pred jedno od važnijih putovanja Republike Srpske (foto)
Srbija danas 09.03.2021
Predsednik Srbije oglasio se na svom Instagram profilu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon oproštajne posete u kojoj je primio ambasadora Republike Turske Tanžua Bilgiča oglasio se ponovo na svom Instagram profilu sa novim informacijama. Naime… »
Oproštajna poseta: Predsednik Vučić primio ambasadora Republike Turske Tanžua Bilgiča (foto)
Srbija danas 09.03.2021
Predsednik Srbije sa ambasadorom Turske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Turske Tanžua Bilgiča. Kako je najavljeno iz kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića, on je danas primio u oproštajnu posetu i… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 48 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 48 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih