Povezane vesti
Konačna forma nove Lige šampiona? Anjeli: “Mislim da je švajcarski sistem divan.“
Hot sport 09.03.2021
Anjeli najavljuje konačnu formu nove Lige šampiona, menjao bi finansijski fer-plej i da elitni klubovi ne kupuju igrače jedni od drugih! Kako stvari stoje Liga Šampiona bi uskoro mogla da se igra u novom obliku. Ako plan bude brzo usvojen, u šta je… »
Anjeli najavljuje konačnu formu nove Lige šampiona, menjao bi ffp i da elitni klubovi ne kupuju igrače jedni od drugih
Mozzart sport 09.03.2021
“Mislim da smo veoma blizu mojoj idealnoj Ligi šampiona, mislim da je švajcarski sistem divan”. Dogovor o novoj “idealnoj” Ligi šampiona je neizbežan. To su reči Andree Anjelija, predsednika Evropske asocijacije klubova. Prvi čovek Juventusa… »
Vesti dana »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!
Mondo pre 1 satjoš 74 povezane
Bursać o kampanji „srednjeg prsta“: Fascinantno da stranka koja je 13 godina na vlasti ima takav pristup
N1 Info pre 2 satajoš 39 povezanih
Ovo su uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog požara u kojem je nastradalo osam ljudi: Preti im 12 godina robije (foto)
Blic pre 18 minutajoš 56 povezanih
Ko je Nataša Vukšić: Vučićeva saradnica iz senke koja je igrala ulogu u rekonstrukciji železničke stanice
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih
(VIDEO) Aktivisti skinuli transparent crvene šake sa srednjim prstom: Tokom incidenta jednom zavrtali ruku, drugom razbili telefon
Nova pre 52 minutajoš 35 povezanih