Povezane vesti
Konačna forma nove Lige šampiona? Anjeli: “Mislim da je švajcarski sistem divan.“
Hot sport 09.03.2021
Anjeli najavljuje konačnu formu nove Lige šampiona, menjao bi finansijski fer-plej i da elitni klubovi ne kupuju igrače jedni od drugih! Kako stvari stoje Liga Šampiona bi uskoro mogla da se igra u novom obliku. Ako plan bude brzo usvojen, u šta je… »
Anjeli najavljuje konačnu formu nove Lige šampiona, menjao bi ffp i da elitni klubovi ne kupuju igrače jedni od drugih
Mozzart sport 09.03.2021
“Mislim da smo veoma blizu mojoj idealnoj Ligi šampiona, mislim da je švajcarski sistem divan”. Dogovor o novoj “idealnoj” Ligi šampiona je neizbežan. To su reči Andree Anjelija, predsednika Evropske asocijacije klubova. Prvi čovek Juventusa se zalaže za… »
Vesti dana »
(VIDEO) Pristalice SNS ispred SNP i - incidenti: Grupa muškaraca psovala i šutirala studente, ima povređenih, napali su i novinare
N1 Info pre 30 minutajoš 37 povezanih
Dan državnosti u Srbiji: Incidenti u Novom Sadu, sukob pristalica SNS i antivladinih demonstranata
BBC News pre 10 minutajoš 31 povezana
„Koristite fleksibilnosti predviđene Šengen pravilima“, poruka EK kamiondžijama sa ZB. Da li su na pomolu nove blokade granica u regionu?
Dnevnik pre 1 satjoš 22 povezane
Poljoprivrednici i tokom noći nastavljaju blokadu puteva Kragujevac–Topola i Kragujevac–Gornji Milanovac
Nedeljnik pre 4 satijoš 31 povezana