Повезане вести
Сахранио сам ћерку, сестру, брата и његовог сина: Рокер слави 71. рођендан, а живот су му обележиле трагедије и дрога
Мондо 09.03.2021
"Бог ме ваљда чува за крај". "Бог ме ваљда чува за крај". Музичар Милић Вукашиновић данас, 9. марта прославља 71. рођендан, а током бурног живота доживео је велику славу и успехе, али и велике трагедије. Било је дана када је… »
Водио је буран живот, био на рубу егзистенције, а онда је почео да продаје на зеленом венцу "Морао сам да уложим 3.000 евра"
Блиц 09.03.2021
Рокер Милић Вукашиновић данас слави 71. рођендан. Познат по бурном животу, писало се и да је био на рубу егзистенције, а прошле године музичар је решио да покрене сопствени бизнис. Наиме, он је са супругом Сузаном отворио… »
Вести дана »

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана