Povezane vesti
Slađo, pošto tarifa?! Čačanku vređao i ponižavao na vajber grupi, sve prijavila policiji! Napravio bih ti ja, ali mnogo si…
Kurir 09.03.2021
ČAČAK - Sve više građana u Srbiji izloženo je sajber nasilju na društvenim mrežama, ali i na sve učestalijim i sve brojnijim viber grupama. U vreme kad je borba protiv verbalnog i fizičkog nasilja nad ženama u punom jeku iz Čačka stiže poražavajući… »
"Pošto tarifa?" čačanku javno ponižavali na Vajber grupi: Ubacivali su me samo da bi me vređali, a sada mi prete!
Mondo 09.03.2021
Sve više građana u Srbiji izloženo je sajber nasilju na društvenim mrežama, ali i na sve učestalijim i sve brojnijim Vajber grupama. Sve više građana u Srbiji izloženo je sajber nasilju na društvenim mrežama, ali i na sve učestalijim i sve brojnijim… »
Vesti dana »

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 5 satijoš 1 povezana