Повезане вести
Јовић сматра да ово није кључни период његове каријере: Не заборавите и даље сам играч Реал Мадрида
Вечерње новости 09.03.2021
ЛУКА Јовић је у зимском прелазном року појачао Ајнтрахт. У клуб из Франкфурта је дошао на позајмицу. Добро је почео, на старту постигао три гола, а онда стао, довољно да се поново нађе на мети критика. Пре неколико дана… »
Лука Јовић загрмео! "Упамтите, ја сам фудбалер Реал Мадрида!"
Спортал блиц 09.03.2021
До ове зиме Лука Јовић се мучио код Зидана у Реалу, сада му је много лепше у Ајнтрахту, у коме је на позајмици, али његова свака реч и даље се преноси међу навијачима Мадриђана. Овог уторка са посебном пажњом. Јер, овог уторка… »
Јовићев одговор на критике: Није ми ово преломна тачка у каријери, неуспех није опција
Моззарт спорт 09.03.2021
“Волим изазове, волим да се мерим са најбољима на свету. Знам колико вредим и који су моји квалитети“. Не склањају се светла позорнице са Луке Јовића. Ма шта урадио, немачки и поготово шпански медији воде рачуна о сваком… »
Вести дана »

Оптужни предлог против осумњиченог да је на ВМА напао војне полицајце
Нова пре 5 сатијош 55 повезаних

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 4 сатијош 20 повезаних

ЕУ демантује Русију: Не подстичемо протесте, Србија мора да се бори против дезинформација
Недељник пре 1 сатјош 26 повезаних

Прерано брате мој -твој заштитни знак, слободан ударац, после си њега си отишао: Емотивне речи Андрије Калуђеровића које раздиру срце...
Курир пре 37 минутајош 80 повезаних