Povezane vesti
Jana Todorović otkrila da joj je kičma stradala zbog velikih grudi!
Vesti online 10.03.2021
Pevačica Jana Todorović govorila je u emisiji “Amidži šou” o mukama koje muči sa svojim velikim grudima. – Jano, da li je istina da si ti želela da smanjiš grudi? – upitao je Ognjen Amidžić folkerku. – Istina je, zaista imam problem sa… »
Jana Todorović želi da SMANJI GRUDI! Muž rekao – NE!
Svet & Skandal 10.03.2021
Folk pevačica Jana Todorović je prilikom gostovanja u emisiji „Amidži šou” priznala da želi da smanji svoje pozamašne grudi. Međutim, iako bi se pevačica rado podvrgla ovom zahvatu njen suprug Ivan je izrečito protiv toga. Објава… »
"Muž mi ne da da smanjim grudi": Jana tvrdi da nema silikone, a zbog bujnog poprsja ima problema
Blic 09.03.2021
Pevačica Jana Todorović progovorila je o mukama koje ima sa svojim velikim grudima. - Imam problem sa mojim prirodnim grudima. Ivan, muž, mi ne da da ih smanjim, mene boli kičma od njih - kazala je ona. - Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila… »
Vesti dana »
Košarkaši Srbije pobedili Dansku u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo
Politika pre 18 minutajoš 32 povezane
Privođenje Alije Balijagića: Vraćali ga do kola - glumio u svom privođenju (VIDEO)
Novi magazin pre 1 satjoš 102 povezane
OTKRIVAMO Vesićeva pomoćnica uhapšena na dan kad je trebalo da se izglasa njeno „unapređenje“
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih