Повезане вести
Јана Тодоровић открила да јој је кичма страдала због великих груди!
Вести онлине 10.03.2021
Певачица Јана Тодоровић говорила је у емисији “Амиџи шоу” о мукама које мучи са својим великим грудима. – Јано, да ли је истина да си ти желела да смањиш груди? – упитао је Огњен Амиџић фолкерку. – Истина је, заиста имам… »
Јана Тодоровић жели да СМАЊИ ГРУДИ! Муж рекао – НЕ!
Свет & Скандал 10.03.2021
Фолк певачица Јана Тодоровић је приликом гостовања у емисији „Амиџи шоу” признала да жели да смањи своје позамашне груди. Међутим, иако би се певачица радо подвргла овом захвату њен супруг Иван је изречито против тога. Објава… »
"Муж ми не да да смањим груди": Јана тврди да нема силиконе, а због бујног попрсја има проблема
Блиц 09.03.2021
Певачица Јана Тодоровић проговорила је о мукама које има са својим великим грудима. - Имам проблем са мојим природним грудима. Иван, муж, ми не да да их смањим, мене боли кичма од њих - казала је она. - Смањила бих их на… »
Вести дана »
Дијана Хрка наставила штрајк глађу, испред Скупштине мирно, Таковска и Булевар краља Александра проходни за саобраћај
РТВ пре 5 сатијош 36 повезаних
„Спреман сам за разговор са Дијаном Хрком, могу и да је посетим“: Александар Вучић о мајци која штрајкује глађу да би обезбедила правду за погинулог сина
Нова пре 46 минутајош 28 повезаних
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 5 сатијош 27 повезаних
Милојевић о стању терена у Суботици, Спартаку, Арнаутовићу…
Спортски журнал пре 1 сатјош 29 повезаних