Povezane vesti
"Ovo od njega nismo očekivali": Porodica Nenada Ša razočarana nakon poljubaca sa Tarom: "Niko ga ne podržava"
Blic 10.03.2021
Predrag Aleksić, brat Nenada Aleksića Ša, oglasio se nakon što su reper i Tara Simov ozvaničili vezu u "Zadruzi 4". Nenad Aleksić Ša i Tara Simov cele protekle noći su se ljubili pred kamerama, iako je reper i dalje u zvaničnom braku sa suprugom… »
Ša i Tara OZVANIČILI vezu! Pao POLJUBAC pred svima!
Svet & Skandal 10.03.2021
Reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov noćas su ozvaničili svoju vezu. Naime, Ša i Tara su razmenjivali poljupce u krevetu, a nakon ovih vrelih scena oglasila se Nenadova još uvek zakonita supruga Ivana Aleksić. Објава коју дели SHA… »
Mnogo mi je loše, ostavljen sam! Nakon što su se smuvali, Ša se jada Tari što supruga hoće da se razvede od njega! Video
Kurir 10.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša sinoć su ozvaničičli svoju vezu kada su se javno poljubilipred kamerma. Oni se tokom celog dana nisu razdvajali, a tokom razgovora u spavaćoj sobi spomenuli su i njegovu još uvek zvaničnu suprugu Ivanu. - Ja imam… »
Ivana Aleksić oglasila se nakon što se Ša smuvao sa Tarom! Reperova supruga u šoku
Kurir 10.03.2021
Iako već mesecima imaju odnos poput dvoje ljudi u vezi, Tara Simov i oženjeni reper Nenad Aleksić Ša su u ranim jutarnjim satima svoju vezu i zvanično ozvaničnili strastvenim poljupcima. Ša se totalno opustio nakon što je u ponedeljak ponovo dobio… »
Oglasila se posle vruće scene u krevetu: Ša smuvao Taru - evo šta je poručila bivša žena!
Mondo 10.03.2021
Ivana Aleksić se oglasila nakon prvog, zvaničnog poljupca svog muža s drugom ženom. Ivana Aleksić se oglasila nakon prvog, zvaničnog poljupca svog muža s drugom ženom Reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov ozvaničili su svoju vezu u Zadruzi. Oni… »
Nije moj zet, oženjen je čovek! Ovo je njegova igra: Tarina majka zanemela kad je videla da ćerku kako ljubi 20 godina…
Kurir 10.03.2021
Tara Simov i oženjeni Nenad Aleksić Ša od sinoć su i zvanično u emotivnoj vezi, otkako su se pred punom spavaćom sobom u "Zadruzi" ljubili. Vrelim poljupcima ozvaničili su početak veze, a potom i pohvalili cimerima u Beloj kući, a Tarina majka… »
Tara i oženjeni Ša ozvaničili vezu - poljupci pljuštali: Mazili se i grlili u krevetu, a kamera sve snimila (video)
Mondo 10.03.2021
Još se nije zvanično ni razveo. Još se nije zvanično ni razveo. Nenad Aleksić Ša i Tara Simov konačno su ozvaničili svoju vezi i javno se u Zadruzi pred kamerama poljubili. Reper je nedavno dobio potvrdu da njegova supruga Ivana zaista želi da se… »
Poljubili se Tara i Ša! Ozvaničili vezu kad su čuli da ga je žena ostavila, celu noć prštale strasti, nisu mogli da se…
Blic 10.03.2021
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov sinoć su u "Zadruzi 4" ozvaničili vezu, nakon što je reper dobio potvrdu da ga je supruga Ivana ostavila. Tara i Ša prepustili su se strastima u spavaćoj sobi, te je prethodne noći pao prvi poljubac. Oni nisu mogli da… »
Pao prvi poljubac u usta pred kamerama: Tara Simov uvukla se reperu u krevet, Ša pristao na njene vrele igrice! Bukti strast!
Kurir 10.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša započeli su novu dramu. Naime, oni su počeli da se guraju u krevetu, a Simova je sve vreme naskakala na njega, pokušavajući da ga poljubi. U jednom je momentu Tara legla preko njega, uhvatila ga za glavu, pa pokušavala… »
Vesti dana »
Više javno tužilaštvo predložilo pritvor za 13 osoba uhapšenih zbog nesreće u Novom Sadu
Pravda pre 10 minutajoš 21 povezana
Trump objavio niz nominacija za čelne pozicije buduće administracije
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih