Повезане вести

Бивши голгетер звезде на кисеонику, већ 2 недеље у болници: Хоспитализован због обостране упале плућа

Бивши голгетер звезде на кисеонику, већ 2 недеље у болници: Хоспитализован због обостране упале плућа

Мондо 10.03.2021
Бивши центарфор Андерлехта, Црвене звезде и репрезентације на болничком лечењу. Бивши центарфор Андерлехта, Црвене звезде и репрезентације на болничком лечењу. Познати бивши српски фудбалер Ненад Јестровић налази се у болници… »
Јестровић на интензивној због короне

Јестровић на интензивној због короне

Спортске.нет 10.03.2021
Ненад Јестровић се налази на интензивној нези пошто је заражен коронавирусом. Он је већ две недеље заражен, био је у тешком стању, али је сада далеко боље и није животно угрожен. Његова супруга, као и деца, су такође заражени… »
Бивши српски фудбалер на интензивној нези због короне

Бивши српски фудбалер на интензивној нези због короне

Нова 10.03.2021
Ненад Јестровић, бивши нападач Црвене звезде и Андерлехта, хоспитализован је због коронавируса и тренутно се налази на одељењу за интензивну негу. Бивши српски фудбалер је 14 дана био у болници прикључен на кисеоник. У… »
Јестровић у болници због короне! Бивши голгетер на интензивној нези

Јестровић у болници због короне! Бивши голгетер на интензивној нези

Хот спорт 10.03.2021
Бивши српски фудбалер, а данас менаџер, Ненад Јестровић, налази се већ две недеље на интензивној нези у једној ковид болници. Јестровић је био у тешком стању, тренутно није животно угрожен и његово стање се поправља. Поред… »
Бивши репрезентативац и нападач звезде на интензивној нези: Бори се са короном и поручује - ја сам ратник, победићу!

Бивши репрезентативац и нападач звезде на интензивној нези: Бори се са короном и поручује - ја сам ратник, победићу!

Мондо 10.03.2021
Некадашњи нападач репрезентације се већ две недеље бори са вирусом. Некадашњи нападач репрезентације се већ две недеље бори са вирусом. Некадашњи нападач репрезентације Србије и Црне Горе Ненад Јестровић налази се на… »
"Тешка је: Борба!" Некадашњи голгетер Ненад Јестровић на интензивној нези у Ковид-болници због компликација за короном!

"Тешка је: Борба!" Некадашњи голгетер Ненад Јестровић на интензивној нези у Ковид-болници због компликација за короном!

Спортал блиц 10.03.2021
Пандемија САРС-ЦоВ-2 типа коронавируса није заобишла ни нашег некадашњег голгетера. Бивши српски фудбалер, данас фудбалски менаџер већ две недеље налази се у једној од ковид болница због компликација са поменутим вирусом… »

Вести дана »