Povezane vesti
Vulin: Prioritet je uspostavljanje policajaca pozornika
Nova 10.03.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Zaječaru da će vraćanje policajaca pozornika na ulice, policiju učiniti vidljivijom i dostupnijom građanima, što će ojačati poverenje, a preventivni rad policije učiniti… »
Vulin: Vraćamo pozornike na ulice, da im se građani požale ako imaju problema u svom kvartu
Radio 021 10.03.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će vraćanje policajaca pozornika na ulice, policiju učiniti vidljivijom i dostupnijom građanima, što će ojačati poverenje, a preventivni rad policije učiniti efikasnijim. Vulin je… »
Rad policije će učiniti efikasnijim: Prioritet u narednih godinu dana uspostavljanje policajaca pozornika
Srbija danas 10.03.2021
Ministar Vulin je naglasio da rad policije mora biti usmeren na bolju komunikaciju sa građanima. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Zaječaru da će vraćanje policajaca pozornika na ulice, policiju učiniti vidljivijom i… »
Vulin najavio povratak pozornika na ulice: Svaki kvart će imati svog policajca kome će građani moći da se obrate u svakom…
Kurir 10.03.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Zaječaru da će vraćanje policajaca pozornika na ulice policiju učiniti vidljivijom i dostupnijom građanima, što će ojačati poverenje, a preventivni rad policije učiniti… »
Vesti dana »

Protest studenata medicine u Nišu zbog dopisa da napuste prostorije fakulteta; štrajk na Medicinskom u Beogradu
RTS pre 4 satijoš 46 povezanih

(Mapa iz sata u sat) Hitno se oglasio RHMZ! Pogledajte kako olujna masa tutnji kroz Srbiju: U narednih sat vremena nepogode prvo u ovom delu zemlje (foto)
Kurir pre 3 satajoš 51 povezana

Politički potres u Rumuniji: "Umesto da me budući predsednik zameni, odlučio sam da podnesem ostavku"
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih

Oglasio se Miroslav Aleksić nakon što je saslušan u MUP-u: Prijavu podneo direktor PIO fonda, evo za koje delo
Blic pre 7 satijoš 22 povezane

"Dobijao sam iznenađujuće poruke od igrača!" Siner prvi put pred medijima od isteka suspenzije
Večernje novosti pre 4 satijoš 21 povezana