Повезане вести
Ивица Краљ објаснио своју нову улогу у Партизану
Спортске.нет 10.03.2021
Партизан је данас добио велико појачање у спортском сектору. Како смо током поподнева већ објавили, прослављени голман Ивица Краљ је од данас поново у Хумској, а каква ће конкретно његова улога бити у наредном периоду… »
Историја, вратио се Ивица Краљ!
Спортске.нет 10.03.2021
Легендарни голман Партизана Ивица Краљ ће се вратити у Хумску, овога пута на функцију. Након што је као функционер напустио Мачву из Шапца, одлучио је да се врати вољеном клубу, у Партизан, где ће бити шеф скаутинг службе… »
Партизан ме звао и раније, али хтео сам сам! Краљ за МОНДО открио како се вратио у Хумску и зашто је чекао 14 година!
Мондо 10.03.2021
Ивица Краљ је ексклузивно за МОНДО причао о свом повратку у Партизан, овога пута на функцију координатора. Ивица Краљ је ексклузивно за МОНДО причао о свом повратку у Партизан, овога пута на функцију координатора. Ивица Краљ… »
Краљу функција у Партизану: Срећан сам што баш сад долазим
Нова 10.03.2021
Бивши голман Ивица Краљ и званично се вратио у матични клуб, и обављаће функцију координатора за спортска питања свих категорија ФК Партизан. Некадашњи репрезентативац биће задужен и за први тим, а црно-бели су нешто раније… »
Ивица Краљ се вратио у Партизан
Моззарт спорт 10.03.2021
После 14 година легендарни голман опет у Хумској, овај пут као део управе. Остаје Партизан веран политици да враћа асове у Хумску 1. Било да је реч о актуелним или бившим играчима. Кад је о овим другима реч, током 2020. поново су… »
Ивица Краљ се вратио у Партизан!
Н1 Инфо 10.03.2021
Ивица Краљ враћа се у Партизан. Из Хумске су, у првом моменту, објавили само ову реченицу уз најаву интервјуа у наставку дана. И то је било довољно да привуче пажњу јер се Краљ враћа у клуб из кога је поникао и у коме је био… »
Ивица Краљ се враћа у Партизан: Славни голман поново у Хумској, познато коју ће функцију преузети!
Мондо 10.03.2021
Бивши репрезентативац поново део клуба у којем је стекао афирмацију. Бивши репрезентативац поново део клуба у којем је стекао афирмацију. Ивица Краљ се враћа у црно-белу породицу! Прослављени голман поново ће бити део… »
Ивица Краљ: ‘Пресрећан сам што се враћам у своју кућу’ (видео)
Хот спорт 10.03.2021
Ивица Краљ, нови координатор за сва спортска питања у Партизану имао је прво обраћање по повратку у Хумску. – Пресрећан сам што се враћам у своју кућу, а посебно што је то у овом тренутку, јер мислим да сам кроз функције које… »
Краљ стигао у хумску! Познато коју ће функцију обављати у Партизану!
Хот спорт 10.03.2021
Као гром из ведра неба стигла је вест да ће се легендарни голман Партизана Ивица Краљ вратити у редове црно-белих. Након што је та информација потврђена, познато је и коју ће функцију обављати. Краљ ће од данас бити кординатор… »
Краљ се огласио први пут после повратка у Партизан: Ово је прави тренутак, жели да настави сјајан низ!
Мондо 10.03.2021
Ивица Краљ се вратио у црно-бели табор, где ће обављати функцију координатора за спортска питања. Ивица Краљ се вратио у црно-бели табор, где ће обављати функцију координатора за спортска питања. Краљ је поново у… »
Велики повратак! Партизан обелоданио - враћа се Ивица Краљ, а ево и на коју функцију!
Спортал блиц 10.03.2021
Са црно-белима је освајао трофеје, сада им се враћа. ће поново бити у Партизану. Он ће, наиме, од данас бити кординатор за спортска питања и скаутинг службу и задужен за спортски део свих категорија . Ивица Краљ, рођен 1973. у… »
Партизан одушевио гробаре: Ивица Краљ се вратио у Хумску! "Поново сам у својој кући"
Вечерње новости 10.03.2021
НА Твитер налогу Партизана је осванула вест која ће вероватно обрадовати многе навијаче београдског клуба. Фудбалски клуб Партизан заголицао је машту навијача објавом на друштвеним мрежама. Нема сумње да ће се ово допасти… »
Ивица Краљ се вратио у Партизан
Дневник 10.03.2021
БЕОГРАД: Бивши голман Партизана Ивица Краљ враћа се у Хумску, саопштили су данас црно-бели. Из Хумске није прецизирано коју ће функцију обављати, а више информација биће познато у 14.30 сати. Како преносе београдски медији… »
Ивица Краљ се враћа у Партизан
Вести онлине 10.03.2021
Бивши голман Партизана Ивица Краљ враћа се у Хумску. Ову информацију под ознаком “ексклузивно” објавио је ФК Партизан на својим друштвеним мрежама. Највероватније ће добити функцију шефа скаутинг службе, а све је најављено да… »
Навијачи партизана на ногама! Спрема се велики повратак у Хумску!
Хот спорт 10.03.2021
Објава на Твитер профилу ФК Партизан подигла је на ноге све навијаче клуба из Хумске! Црно-бели су најавили да се у клуб враћа легендарни голман Ивица Краљ! Чувени чувар мреже који је за Партизан бранио у два наврата од 1989. до… »
Ивица Краљ се враћа у Партизан
Данас 10.03.2021
Фудбалски клуб Партизан објавио је данас да ће некадашњи голман Ивица Краљ вратити у Хумску. Више детаља није саопштено. Краљ је поникао у Партизану, а након првог периода у првом тиму отишао је у Порто. После тога је још у… »
Партизан ексклузивно објавио: Краљ се враћа
Нова 10.03.2021
Ивица Краљ враћа се у ФК Партизан, вероватно на неку од руководећих функција, потврдио је клуб из Хумске. Некадашњи репрезентативни голман и чувар мреже црно-белих опет је у Партизану, што је клуб ексклузивно саопштио на свом… »
Вести дана »
СРЦЕ и ССП осудили реакцију полиције у Новом Саду: Генерална проба за државну репресију и незапамћена сила над струком
Недељник пре 28 минутајош 102 повезане
ФОТО: Изгорео кабинет тужиоца ТОК-а који води случај "Надстрешница"
Радио 021 пре 1 сатјош 11 повезаних
У Србију стижу летећи таксији: Финализован договор са компанијом „Арцхер“ за ЕКСПО 2027
Глас југа пре 8 минутајош 33 повезане