Повезане вести

Црна Гора: Годину и по након атентата лидер Народног покрета оптужује Вучића

Црна Гора: Годину и по након атентата лидер Народног покрета оптужује Вучића

Слободна Европа 10.03.2021
Лидер Народног покрета, Миодраг Давидовић, оптужио је предсједника Србије, Александра Вучића да је један од налогодаваца многих “недјела” у тој држави, међу којима и атентата на њега и епископа будимљанско-никшићког Јоаникија… »
Селаковић: Давидовић новим лажима превазишао сам себе

Селаковић: Давидовић новим лажима превазишао сам себе

Дневник 10.03.2021
БЕОГРАД: Члан Председништва СНС Никола Селаковић, поводом тврдње лидера Народног покрета из Црне Горе Миодрага Давидовића да иза атентата на њега и владику Јоаникија стоји председник Србије Александар Вучић, оценио је да је… »
Давидовић: Вучић стоји иза покушаја атентата на мене, покушава да завади Србе у Црној Гори

Давидовић: Вучић стоји иза покушаја атентата на мене, покушава да завади Србе у Црној Гори

Данас 10.03.2021
Председник Народног покрета и бизнисмен Миодраг Дака Давидовић изјавио је да председни Србије Александар Вучић стоји иза покушаја атентата на њега и епископа Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникија децембра 2019. године у… »
Дака Давидовић: Вучић стоји иза атентата на мене и Јоаникија

Дака Давидовић: Вучић стоји иза атентата на мене и Јоаникија

Нова 10.03.2021
Локални избори у Никшићу, према речима Миодрага Даке Давидовића, лидера Народног покрета, не могу бити регуларни. Он је на конференцији за медије говорио о предстојећимм изборима, као и о покушају атентата на њега и владику… »

Вести дана »