Повезане вести
Владика Јоаникије демантује даку Давидовића: Атентат на мене није покушао Вучић, него бивша власт у Црној Гори!
Курир 10.03.2021
Епископ Јоаникије је негирао изјаву контроверзног бизнисмена Миодрага Даке Давидовића, који је изјавио да иза покушаја атентата на њега стоји председник Вучић. "Неприхватљиво је да Давидовић говори у моје име пошто му такво… »
Неприхватљиво је да Давидовић говори у моје име, Вучић нема никакве везе са покушајем атентата!
Ало 10.03.2021
Епископ Јоаникије је негирао изјаву контроверзног бизнисмена Миодрага Даке Давидовића, који је изјавио да иза покушаја атентата на њега стоји председник Вучић. - Неприхватљиво је да Давидовић говори у моје име пошто му такво… »
Давидовић оптужио Вучића да стоји иза покушаја атентата на њега и Јоаникија
Н1 Инфо 10.03.2021
Лидер Народног покрета у Црној Гори Миодраг Дака Давидовић изјавио је да иза покушаја атентата на њега и Јоаникија, који се догодио у децембру 2019. године, стоји председник Србије Александар Вучић. „Атентат на мене и Јоаникија… »
Давидовић: Вучић стоји иза атентата на мене и Јоаникија (видео)
Правда 10.03.2021
Локални избори у Никшићу, према речима Миодрага Даке Давидовића, лидера Народног покрета, не могу бити регуларни. Он је на конференцији за медије, осим о предстојећим изборима говорио и о покушају атентата на њега и владику… »
Вести дана »
Вучић за РТС: Наредна седмица кључна за проналажење решења за НИС, очекујем да у понедељак или уторак затражимо изузеће од америчких санкција
РТС пре 26 минутајош 27 повезаних
Језива порука из Москве! "Непријатељ више не може да се повуче": Руси објавили потпуни обруч око Покровска
Ало пре 47 минутајош 56 повезаних