Povezane vesti
Dodik o BiH: "Vreme je za dogovor ili ćemo podebljati granice"
Telegraf 10.03.2021
Bošnjačka politička elita, bez obzira na partijsku pripadnost, nije promenila svoj pristup i pogled na BiH od 1995, neki čak od 1992. godine, istakao je Dodik. Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je sada pravo… »
"Bosna ne funkcioniše, imam ja rešenje, pa razmislite"
Alo 10.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je da je specijalnom predstavniku Stejt departmenta za zapadni Balkan Metju Palmeru rekao da BiH ne funkcioniše i da bi trebalo razmišljati o mirnom razlazu. Takođe, kako je… »
Dodik Palmeru: BiH ne funkcioniše, treba razmišljati o mirnom razlazu
Sputnik 10.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je da je specijalnom predstavniku Stejt departmenta za zapadni Balkan Metjuu Palmeru rekao da BiH ne funkcioniše i da bi trebalo razmišljati o mirnom razlazu. „Rekao sam mu da bi… »
“BiH ne funkcioniše, treba razmišljati o mirnom razlazu”
Vesti online 10.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je da je specijalnom predstavniku Stejt departmenta za zapadni Balkan Metju Palmeru rekao da BiH ne funkcioniše i da bi trebalo razmišljati o mirnom razlazu. Takođe, kako je… »
Dodik direktno saopštio Palmeru: BiH ne funkcioniše i treba razmotriti miran razlaz
Kurir 10.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je da je specijalnom predstavniku Stejt departmenta za zapadni Balkan Metju Palmeru rekao da BiH ne funkcionie i da bi trebalo razmiljati o mirnom razlazu. Takođe, kako je… »
Dodik: Vreme ili za dogovor ili da u miru podebljamo granice između entiteta
Sputnik 10.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je, u svetlu medijskih najava o novom visokom predstavniku, od izuzetnog značaja da se Narodna skupština Republike Srpske upozna o svim aspektima i posledicama produžavanja… »
Dodik: Da se dogovorimo ili mirno da podebljamo granice entiteta
Politika 10.03.2021
BANjALUKA - Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je sada pravo vreme za dogovor između naroda u BiH o tome da li će poštovati Dejton ili će u miru podebljati granice između Republike Srpske i Federacije BiH… »
Dodik neće visokog predstavnika: Ili dogovor, ili će granica sa Federacijom u miru biti podebljana!
Alo 10.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je u svetlu medijskih najava o novom visokom predstavniku, od izuzetnog značaja da se NSRS upozna o svim aspektima i posledicama produžavanja mandata visokih predstavnika, te da… »
Dodik o funkciji visokog predstavnika: On Bosni više nije potreban
Kurir 10.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je u svetlu medijskih najava o novom visokom predstavniku, od izuzetnog značaja da se NSRS upozna o svim aspektima i posledicama produžavanja mandata visokih predstavnika, te da… »
Vesti dana »
Oglasila se Inženjerska komora Srbije: Najoštrije osuđujemo svaki profesionalni propust
Danas pre 34 minutajoš 186 povezanih
Vučić na poslovnom forumu "Srbija-Slovačka": Želimo da privučemo i pomognemo slovačke investicije
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih
Rusija napala Ukrajinu najmoćnijim oružjem: Šta je interkontinentalna balistička raketa? FOTO/VIDEO
B92 pre 59 minutajoš 42 povezane
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 2 satajoš 94 povezane
Hronologija tragedije u Novom Sadu: Stradalo 15 ljudi, saslušano više od 70 osoba, danas uhapšeno njih 11
Blic pre 3 satajoš 34 povezane