Повезане вести

"Спортски је да се надамо!" Змајеви верују да би могли да изненаде црно-беле и прекину лош низ

"Спортски је да се надамо!" Змајеви верују да би могли да изненаде црно-беле и прекину лош низ

Спортал блиц 10.03.2021
"Очекује нас најозбиљнији Партизан у последњих неколико година", изјавио је тренер фудбалера Вождова Јован Дамјановић, уочи четвртфиналног меча Купа Србије. Утакмица између Партизана и Вождовца игра се сутра од 17.05 сати на… »
Станојевић о Краљу у Партизану, Вождовцу и Звезди у Купу

Станојевић о Краљу у Партизану, Вождовцу и Звезди у Купу

Нова 10.03.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да његови фудбалери треба да буду веома опрезни против Вождовца и најавио је да ће извести најјачи могући састав. “Распоред је густ, има много екипа и утакмица. Знамо шта значи… »
Стефан хајдин за хотспорт: ‘Партизан је квалитетна екипа, али игра се само једна утакмица! Никад се не зна, верујемо у…

Стефан хајдин за хотспорт: ‘Партизан је квалитетна екипа, али игра се само једна утакмица! Никад се не зна, верујемо у…

Хот спорт 10.03.2021
‘Од малена навијам за Звезду! Након Купа, играмо против црвено-белих и имам жељу да се докажем.’ Ближи се завршница Купа Србије. Остало је осам најбољих екипа, а љубитељи домаћег фудбала имају прилику да уживају у занимљивим… »
Станојевић неће о жребу: ''Можда и Звезда испадне. Или ми...''

Станојевић неће о жребу: ''Можда и Звезда испадне. Или ми...''

Спортске.нет 10.03.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је данас да његови фудбалери треба да буду веома опрезни против Вождовца и најавио је да ће извести најјачи могући састав. "Распоред је густ, има много екипа и утакмица. Знамо шта… »
Станојевић пред куп утакмицу са вождовцем: ‘Они немају шта да изгубе, а ми можемо много’ (видео)

Станојевић пред куп утакмицу са вождовцем: ‘Они немају шта да изгубе, а ми можемо много’ (видео)

Хот спорт 10.03.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да његови играчи морају да буду опрезни против Вождовца и најавио је да ће извести најјачи могући састав у Куп утакмици. ‘Парни ваљак’ ће у четвртак од 17.05 играти… »
Станојевић: Против Вождовца најјачи тим, а Бајбек није у њему

Станојевић: Против Вождовца најјачи тим, а Бајбек није у њему

Моззарт спорт 10.03.2021
„Можда испаднемо и ми и Звезда“, опрезан је тренер Партизана пред четвртфинале Купа Србије. Воле тренери широм света да користе куп такмичења за разигравање фудбалера скромније минутаже, знају да пруже шансу другопозивцима… »
Станојевић пред Вождовац у Купу: Веома смо опрезни, не калкулишемо

Станојевић пред Вождовац у Купу: Веома смо опрезни, не калкулишемо

Спортски журнал 10.03.2021
Партизан ће сутра од 17.05 играти против Вождовца у четвртфиналу Купа Србије у фудбалу. Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да његови фудбалери треба да буду веома опрезни против Вождовца и најавио је да ће извести… »
Можда звезда испадне до тада, а можда и ми испаднемо: Станојевић бира најјачи Партизан за Куп - нема калкулација!

Можда звезда испадне до тада, а можда и ми испаднемо: Станојевић бира најјачи Партизан за Куп - нема калкулација!

Мондо 10.03.2021
На реду је меч против Вождовца. На реду је меч против Вождовца. Партизан је спреман - после 15 победа у низу у свим такмичењима, на реду је борба за пласман у полуфинале Купа Србије! Елиминациона утакмица доноси посебан опрез, а… »
Станојевић позива на опрез: Вождовац нема шта да изгуби!

Станојевић позива на опрез: Вождовац нема шта да изгуби!

Вечерње новости 10.03.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да његов тим сутра неће имати лак задатак против Вождовца у четвртфиналу Купа Србије. Меч између Партизана и Вождовца игра се сутра од 17.05 сати на стадиону у Хумској… »

Вести дана »