Povezane vesti
"Sportski je da se nadamo!" Zmajevi veruju da bi mogli da iznenade crno-bele i prekinu loš niz
Sportal blic 10.03.2021
"Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina", izjavio je trener fudbalera Voždova Jovan Damjanović, uoči četvrtfinalnog meča Kupa Srbije. Utakmica između Partizana i Voždovca igra se sutra od 17.05 sati na stadionu u Humskoj… »
Stanojević o Kralju u Partizanu, Voždovcu i Zvezdi u Kupu
Nova 10.03.2021
Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovi fudbaleri treba da budu veoma oprezni protiv Voždovca i najavio je da će izvesti najjači mogući sastav. “Raspored je gust, ima mnogo ekipa i utakmica. Znamo šta znači Kup, to je eliminaciona… »
Stefan hajdin za hotsport: ‘Partizan je kvalitetna ekipa, ali igra se samo jedna utakmica! Nikad se ne zna, verujemo u…
Hot sport 10.03.2021
‘Od malena navijam za Zvezdu! Nakon Kupa, igramo protiv crveno-belih i imam želju da se dokažem.’ Bliži se završnica Kupa Srbije. Ostalo je osam najboljih ekipa, a ljubitelji domaćeg fudbala imaju priliku da uživaju u zanimljivim utakmicama. U četvrtak… »
Stanojević neće o žrebu: ''Možda i Zvezda ispadne. Ili mi...''
Sportske.net 10.03.2021
Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da njegovi fudbaleri treba da budu veoma oprezni protiv Voždovca i najavio je da će izvesti najjači mogući sastav. "Raspored je gust, ima mnogo ekipa i utakmica. Znamo šta znači kup, to je… »
Stanojević pred kup utakmicu sa voždovcem: ‘Oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo’ (video)
Hot sport 10.03.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovi igrači moraju da budu oprezni protiv Voždovca i najavio je da će izvesti najjači mogući sastav u Kup utakmici. ‘Parni valjak’ će u četvrtak od 17.05 igrati protiv Voždovca u… »
Stanojević: Protiv Voždovca najjači tim, a Bajbek nije u njemu
Mozzart sport 10.03.2021
„Možda ispadnemo i mi i Zvezda“, oprezan je trener Partizana pred četvrtfinale Kupa Srbije. Vole treneri širom sveta da koriste kup takmičenja za razigravanje fudbalera skromnije minutaže, znaju da pruže šansu drugopozivcima, odmore startere, međutim… »
Stanojević pred Voždovac u Kupu: Veoma smo oprezni, ne kalkulišemo
Sportski žurnal 10.03.2021
Partizan će sutra od 17.05 igrati protiv Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije u fudbalu. Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovi fudbaleri treba da budu veoma oprezni protiv Voždovca i najavio je da će izvesti najjači mogući sastav. -… »
Možda zvezda ispadne do tada, a možda i mi ispadnemo: Stanojević bira najjači Partizan za Kup - nema kalkulacija!
Mondo 10.03.2021
Na redu je meč protiv Voždovca. Na redu je meč protiv Voždovca. Partizan je spreman - posle 15 pobeda u nizu u svim takmičenjima, na redu je borba za plasman u polufinale Kupa Srbije! Eliminaciona utakmica donosi poseban oprez, a trener Aleksandar… »
Stanojević poziva na oprez: Voždovac nema šta da izgubi!
Večernje novosti 10.03.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim sutra neće imati lak zadatak protiv Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije. Meč između Partizana i Voždovca igra se sutra od 17.05 sati na stadionu u Humskoj. - Oporavili smo se… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 4 satijoš 42 povezane

Studenti odgovorili na saopštenje MUP-a: Policija iznosi lažne informacije i targetira koleginicu
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici raspravljaju o amandmanima na predložene zakone (blog)
Novi magazin pre 2 satajoš 38 povezanih

Studenti Novog Pazara organizuju šesnaestodnevni marš do Novog Sada na godišnjicu pada nadstrešnice
Novi magazin pre 46 minutajoš 31 povezana

“Svaka njena poseta ima poseban značaj za Srbiju“ Vučić dočekao predsednicu EK fon der Lajen
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane