Povezane vesti
Filipovski progovorio nakon odlaska iz Partizana: Očekivao sam više pobeda, zbog njih sam došao!
Mondo 10.03.2021
Doskorašnji trener crno-belih govorio koliko ekipi fale navijači. Doskorašnji trener crno-belih govorio koliko ekipi fale navijači. Stigao da ''ugasi požar'', kako se to kaže u žargonu, ali u tome nije uspeo. Sašo Filipovski je nakon nekoliko… »
Filipovski: Žao mi je što nismo napravili više u ABA ligi (video)
Sportski žurnal 10.03.2021
Slovenački stručnjak u intervjuu za BHbasket, najbolji košarkaški portal u BiH, zahvalio se crno-belima na šansi i poverenju. Po odlasku iz Partizana slovenački stručnjak prvi intervju je dao za najbolji košarkaški portal u BiH - BHbasket. Na… »
Filipovski prvi put od odlaska: Očekivao sam bolju sezonu, više pobeda u ABA ligi
Mozzart sport 10.03.2021
„Zbog toga sam i došao u Partizan“, priznao bivši trener crno-belih. Došao je Sašo Filipovski da proba da probudi, da razdrma Partizan, a na kraju je i on otišao pre kraja sezone, da bi klub probao da se – probudi i razdrma. Kada se sve sabere… »
Filipovski realan, rastanak mu nije neočekivan
Sportske.net 10.03.2021
Ekipa Partizana je drugi put ove sezone promenila trenera, ekipu će do kraja sezone voditi Aleksandar Matović, a Sašo Filipovski se po prvi put oglasio nakon što je otišao iz kluba. "Nije neočekivano što sam otišao, jer iskreno, imali smo previše… »
Filipovski o "rušilačkim energijama:"Trudio sam se, nije ispalo kako sam želeo", govorio i o Gordiću i Miler-Mekentajeru…
Večernje novosti 10.03.2021
DOSKORAŠNJI trener crno-belih dao prvi intervju posle napuštanja Humske. Bivši trener Partizana, Sašo Filipovski, dao je prvi intervju nakon odlaska iz Humske i ističe da njegov odlazak nije iznenađenje, kao i da je očekivao bolje rezultate tima… »
Vesti dana »
Uhapšeni Goran Vesić, Jelena Tanasković, Nebojša Šurlan i još osam osoba zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 2 satajoš 196 povezanih
Međunarodni sud u Hagu izdao nalog za hapšenje Netanjahua, Galanta i lidera Hamasa
RTV pre 1 satjoš 61 povezana
Pomoćnik direktora policije za RTS: Balijagić uhapšen na spavanju, pratili smo tragove u snegu
RTS pre 10 minutajoš 103 povezane
OTKRIVAMO Vesićeva pomoćnica uhapšena na dan kad je trebalo da se izglasa njeno „unapređenje“
Nova pre 3 satajoš 27 povezanih