Повезане вести
Филиповски проговорио након одласка из Партизана: Очекивао сам више победа, због њих сам дошао!
Мондо 10.03.2021
Доскорашњи тренер црно-белих говорио колико екипи фале навијачи. Доскорашњи тренер црно-белих говорио колико екипи фале навијачи. Стигао да ''угаси пожар'', како се то каже у жаргону, али у томе није успео. Сашо Филиповски је… »
Филиповски: Жао ми је што нисмо направили више у АБА лиги (видео)
Спортски журнал 10.03.2021
Словеначки стручњак у интервјуу за БХбаскет, најбољи кошаркашки портал у БиХ, захвалио се црно-белима на шанси и поверењу. По одласку из Партизана словеначки стручњак први интервју је дао за најбољи кошаркашки портал у БиХ -… »
Филиповски први пут од одласка: Очекивао сам бољу сезону, више победа у АБА лиги
Моззарт спорт 10.03.2021
„Због тога сам и дошао у Партизан“, признао бивши тренер црно-белих. Дошао је Сашо Филиповски да проба да пробуди, да раздрма Партизан, а на крају је и он отишао пре краја сезоне, да би клуб пробао да се – пробуди и раздрма. Када… »
Филиповски реалан, растанак му није неочекиван
Спортске.нет 10.03.2021
Екипа Партизана је други пут ове сезоне променила тренера, екипу ће до краја сезоне водити Александар Матовић, а Сашо Филиповски се по први пут огласио након што је отишао из клуба. "Није неочекивано што сам отишао, јер искрено… »
Филиповски о "рушилачким енергијама:"Трудио сам се, није испало како сам желео", говорио и о Гордићу и Милер-Мекентајеру…
Вечерње новости 10.03.2021
ДОСКОРАШЊИ тренер црно-белих дао први интервју после напуштања Хумске. Бивши тренер Партизана, Сашо Филиповски, дао је први интервју након одласка из Хумске и истиче да његов одлазак није изненађење, као и да је очекивао… »
Вести дана »

Вучић најавио могуће превремене изборе – открио и када би могао да поднесе оставку
РТК пре 5 сатијош 1 повезана

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Сремска Митровица: Данас сунчано и топло, а у недељу киша и снажно невреме
Озон пре 51 минутајош 2 повезане

Нато покреће мисију "Источна стража": Снажан одговор на улазак руских дронова у европски ваздушни простор
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане