Повезане вести

Филиповски проговорио након одласка из Партизана: Очекивао сам више победа, због њих сам дошао!

Филиповски проговорио након одласка из Партизана: Очекивао сам више победа, због њих сам дошао!

Мондо 10.03.2021
Доскорашњи тренер црно-белих говорио колико екипи фале навијачи. Доскорашњи тренер црно-белих говорио колико екипи фале навијачи. Стигао да ''угаси пожар'', како се то каже у жаргону, али у томе није успео. Сашо Филиповски је… »
Филиповски: Жао ми је што нисмо направили више у АБА лиги (видео)

Филиповски: Жао ми је што нисмо направили више у АБА лиги (видео)

Спортски журнал 10.03.2021
Словеначки стручњак у интервјуу за БХбаскет, најбољи кошаркашки портал у БиХ, захвалио се црно-белима на шанси и поверењу. По одласку из Партизана словеначки стручњак први интервју је дао за најбољи кошаркашки портал у БиХ -… »
Филиповски први пут од одласка: Очекивао сам бољу сезону, више победа у АБА лиги

Филиповски први пут од одласка: Очекивао сам бољу сезону, више победа у АБА лиги

Моззарт спорт 10.03.2021
„Због тога сам и дошао у Партизан“, признао бивши тренер црно-белих. Дошао је Сашо Филиповски да проба да пробуди, да раздрма Партизан, а на крају је и он отишао пре краја сезоне, да би клуб пробао да се – пробуди и раздрма. Када… »
Филиповски реалан, растанак му није неочекиван

Филиповски реалан, растанак му није неочекиван

Спортске.нет 10.03.2021
Екипа Партизана је други пут ове сезоне променила тренера, екипу ће до краја сезоне водити Александар Матовић, а Сашо Филиповски се по први пут огласио након што је отишао из клуба. "Није неочекивано што сам отишао, јер искрено… »
Филиповски о "рушилачким енергијама:"Трудио сам се, није испало како сам желео", говорио и о Гордићу и Милер-Мекентајеру…

Филиповски о "рушилачким енергијама:"Трудио сам се, није испало како сам желео", говорио и о Гордићу и Милер-Мекентајеру…

Вечерње новости 10.03.2021
ДОСКОРАШЊИ тренер црно-белих дао први интервју после напуштања Хумске. Бивши тренер Партизана, Сашо Филиповски, дао је први интервју након одласка из Хумске и истиче да његов одлазак није изненађење, као и да је очекивао… »

Вести дана »