Povezane vesti
Državni udar u Mjanmaru: „Naređeno nam je da pucamo u ljude", tvrde policajci koji su prebegli u Indiju
BBC News 10.03.2021
Policijski službenici iz Mjanmara kažu BBC-u da su prebegli u Indiju pošto su odbili da izvrše naređenja. Policajci iz Mjanmara rekli su za BBC da su prebegli u Indiju pošto što su odbili da izvrše naređenja vojske koja je preotela vlast državnim udarom… »
“Rekli su mi da pucam na demonstrante, odbio sam”
Nova 10.03.2021
Policijski službenici iz Mjanmara rekli su za BBC da su pobegli preko granice u Indiju nakon što su odbili da izvrše zapovest vojske koja je prošlog meseca preuzela vlast. “Dobio sam zapovest da pucam na demonstrante. Rekao sam im da ne mogu”, kazao je… »
Vesti dana »

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 5 satijoš 1 povezana