Повезане вести
Душа ме боли, знам кроз шта пролази, али спасила се, као и ја! Кија згрожена због репера и Таре Симов - "То је фуј!"
Мондо 10.03.2021
Кија каже да Ненадова супруга заслужује много боље. Кија каже да Ненадова супруга заслужује много боље. Након вишемесечних спекулација о односу Таре Симов и Ненада Алексића Ша, као бомба је одјекнула вест да ће реперова супруга… »
"Ивана је емотивно унакажена жена": Ша јавно вара супругу са Таром, а сад је стигла осуда бивше задругарке! Бесна је као рис…
Блиц 10.03.2021
Након што је Ненад Алексић Ша јавно преварио још увек закониту супругу Ивану Алексић са Таром Симов у "Задрузи", Далила Драгојевић огласила се и цео случај упоредила са прељубом коју је починила Луна Ђогани у првој сезони… »
Душа ме боли због иване! Кија Коцкар огласила се након што је Ша преварио жену у ријалитију: Фуј, јавно је понизио!
Курир 10.03.2021
Након што је Ненад Алексић Ша јавно преварио своју још увек закониту супругу Ивану Алексић са Таром Симов, огласила се Кија Коцкар која је доживела исту судбину током прве сезоне Задруге: - Фуј!!!! Фуј што је постало нормално да… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 5 сатијош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 5 сатијош 1 повезана