Povezane vesti
NIN otkriva detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
IndeksOnline 10.03.2021
BEOGRAD – “Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu”, bio je odgovor bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK-a da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra… »
Hrkalović na saslušanju u SBPOK: Poštujem porodicu Vučić
Nova 10.03.2021
"Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu", bio je odgovor bivše državne sekretarke MUP Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra Vučića ili bilo… »
NIN otkriva detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
Danas 10.03.2021
„Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu“, bio je odgovor bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK-a da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra Vučića ili… »
NIN otkrio detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
N1 Info 10.03.2021
"Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu", bio je odgovor bivše državne sekretarke MUP Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra Vučića ili bilo… »
Vesti dana »
Tužilaštvo ispituje da li Boske prao pare. Dat nalog jedinici za finansijske istrage da se utvrdi poreklo imovine osumnjičenog za ubistvo Nešovića!
Blic pre 24 satajoš 77 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 3 satajoš 41 povezana
Spisak Brazila za Svetsko prvenstvo: Anćeloti pozvao Nejmara, bacio naciju u trans
Mondo pre 24 satajoš 35 povezanih
MUP uputio Depešu svim jedinicama: Šta je sve zabranjeno policajcima
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih