Povezane vesti
NIN otkriva detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
IndeksOnline 10.03.2021
BEOGRAD – “Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu”, bio je odgovor bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK-a da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva… »
Hrkalović na saslušanju u SBPOK: Poštujem porodicu Vučić
Nova 10.03.2021
"Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu", bio je odgovor bivše državne sekretarke MUP Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra Vučića… »
NIN otkriva detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
Danas 10.03.2021
„Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu“, bio je odgovor bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK-a da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra… »
NIN otkrio detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
N1 Info 10.03.2021
"Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu", bio je odgovor bivše državne sekretarke MUP Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »

Ministar traži od nadležnih da ispitaju kako je aktivistima zatvor zamenjen kućnim pritvorom
Nedeljnik pre 37 minutajoš 32 povezane

Srednjoškolci danas protestuju ispred Ministarstva prosvete zbog produžetka školske godine
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih

Danas promenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom, temperatura do 25 stepeni
Vesti online pre 52 minutajoš 21 povezana

Vojska u Nišu prodaje pse, građani negoduju i traže udomljavanje
Niške vesti pre 1 satjoš 11 povezanih

Jovanov: Izbora će biti kada ih Vučić raspiše, studenti da budu strpljivi
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih