Povezane vesti
NIN otkriva detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
IndeksOnline 10.03.2021
BEOGRAD – “Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu”, bio je odgovor bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK-a da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva… »
Hrkalović na saslušanju u SBPOK: Poštujem porodicu Vučić
Nova 10.03.2021
"Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu", bio je odgovor bivše državne sekretarke MUP Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra Vučića… »
NIN otkriva detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
Danas 10.03.2021
„Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu“, bio je odgovor bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK-a da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra… »
NIN otkrio detalje sa ispitivanja Dijane Hrkalović u SBPOK
N1 Info 10.03.2021
"Bože sačuvaj, ne! Ja jako cenim i poštujem predsednika i njegovu porodicu", bio je odgovor bivše državne sekretarke MUP Srbije Dijane Hrkalović na pitanje pripadnika SBPOK da li je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »
Mesec dana posle tragedije u Novom Sadu: Vlast izbegava raspravu o nesreći, opozicija traži kažnjavanje odgovornih
Glas Amerike pre 4 satijoš 22 povezane
BLOG UŽIVO „Oni razumeju samo pritisak ulice, tako ćemo i nastaviti“: Opozicija nakon burne sednice o smeni Milana Đurića
Nova pre 47 minutajoš 77 povezanih
Parlament Južne Koreje izglasao blokiranje odluke predsjednika o ratnom stanju
Al Jazeera pre 1 satjoš 39 povezanih
Branko Lazić pred turneju po Italiji: „Idemo da pobedimo obe!“ (video)
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana