Повезане вести

После смрти мог мужа, ово је највећа радост за мене: Због певачициног лапсуса се усијале друштвене мреже! (видео)

После смрти мог мужа, ово је највећа радост за мене: Због певачициног лапсуса се усијале друштвене мреже! (видео)

Мондо 10.03.2021
Није желела то да каже... Није желела то да каже... Певачица Милена Плавшић један је од највећих фанова Новака Ђоковића, па није пропустила прилику да прослави историјску титулу најбољег српског тенисера. Међу првима је дошла… »
"После смрти мужа, ово је највећа радост за мене" Снимак познате певачице испред Новаковог ресторана управо обара интернет, а…

"После смрти мужа, ово је највећа радост за мене" Снимак познате певачице испред Новаковог ресторана управо обара интернет, а…

Спортал блиц 10.03.2021
Српска певачица Милена Плавшић важи за великог фана , што је још једном показала. Међу првима је дошла до ресторана српског тенисера у Београду где су навијачи дочелали Ђоковића који је ишао на прославу обарања рекорда. У… »
Милена Плавшић направила лапсус о ком сви брује: После смрти мог мужа, ово је највећа радост за мене! (видео)

Милена Плавшић направила лапсус о ком сви брује: После смрти мог мужа, ово је највећа радост за мене! (видео)

Курир 10.03.2021
Певачица Милена Плавшић једна је од највећих фанова тенисера Новака Ђоковића. Она не пропушта ни један његов меч, а посебно је била одушевљена што је Новак и званично постао рекордер по броју недеља (311) проведених на првом… »

Вести дана »