Povezane vesti
Skandal potresa jagodinsku osnovnu školu: Otac optužio učiteljicu da mu je tukla dete (10) u školskom toaletu!
Mondo 11.03.2021
Dete je istraumirano i trenutno ne ide u školu, navodi otac dečaka. Dete je istraumirano i trenutno ne ide u školu, navodi otac dečaka. U Osnovnoj školi "Joca Milosavljević" u Miloševu kod Jagodine, učiteljica S. J. navodno je maltretirala sina P. D… »
Skandal u školi! Otac dečaka: Učiteljica udarila pesnicom mog sina (10) u toaletu!
Kurir 11.03.2021
Lomila mu je lenjire i govorila da sam antihrist i da ću ga se otarasiti kad zaspi isto kao što sam se otarasio njegove majke, priča Nebojša Danković. U Osnovnoj školi „Joca Milosavljević“ u Miloševu, nadomak Jagodine, učiteljica S. J. maltretirala je… »
Vesti dana »

Opasno nevreme stiže u region, evo i kada: Prete supećelijske oluje, ovi predeli biće prvi na udaru
Telegraf pre 42 minutajoš 101 povezana

Jaja, baklje i razbijen izlog SNS-a: Počelo privođenje učesnika protesta u Valjevu
Vreme pre 6 satijoš 12 povezanih

Sto dana Vlade – Macut: Program Vlade zaštita narodnog jedinstva, moja ruka je ispružena svima
RTS pre 1 satjoš 53 povezane

Tramp žestoko ponizio Makrona: On je dobar momak, ali to što govori je nevažno!
Kurir pre 3 satajoš 49 povezanih

Krivci se, izgleda, traže samo na jednoj strani: Naprednjaci gađali okupljene, privedeni samo građani
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane