Povezane vesti

Lagao je sve, pa i mene: Pevačica razočarana u Nenada Aleksića Ša - nekad su bili bliski, a sad ga se javno odrekla!

Mondo 11.03.2021
Reperov potez mnogi su osudili, a njega ocrnili. Reperov potez mnogi su osudili, a njega ocrnili. Iako su bili bliski u Zadruzi, pevačica Ivana Šašić više nije na strani repera Nenada Aleksića Ša, zbog onoga što je javno uradio. Stavio je tačku… »

Tara i Ša na klimavim nogama već na početku veze! Problemima nikad kraja, Simova reperu opet zamera sve, a on se pravda…

Kurir 11.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleskić Ša su se za vreme proslave stalno raspravljali, a razlog je bio taj što je Ša, iako je ozvaničio vezu sa njom, držao distancu od Tare, te nije hteo da je grli. - To ti gasiš, ja ništa ne gasim. Ne nego mi prebacuješ. Ja… »

Nije za vezu Tare i Ša Oglasio se Nenadov drug i otkrio da se Ivana odlučila na razvod pre 3 meseca: Ona i Simova su nebo i…

Kurir 11.03.2021
Nakon što su zvanično ušli u ljubavnu vezu, Nenad Aleksić Ša i Tara Simov su sve vreme u žiži javnosti, a sada se za medije oglasio reperov drug Dušan. - Ja ne podržavam vezu Tare i Nenada. Mada, očekivali smo da se desi ovo nakon svega što se… »

Najužasnije mi je njihovo glumatanje da su tužni kad su čuli za razvod! Bivši zadrugari zgroženi zbog veze Tare i Ša!

Kurir 11.03.2021
Nakon što su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ozvaničili ljubavnu vezu i time reper jasno stavio svojoj supruzi Ivani Aleksić da je prevarena javno, mnogi bivši zadrugari koji su bliski sa njih dvoje, sada su se oglasili. Jelena Pešić istakla da je… »

Dragana Mitar o prevari Nenada Aleksića Ša: Vuk dlaku menja...

Svet plus 11.03.2021
Dragana Mitar o prevari Nenada Aleksića Ša, vuk dlaku menja ali ćud nikad! Iskreno očekivala sam ovo, kaže bivša zadrugarka koja je takođe imala trenutke "nežnosti" sa reperom. Nenad Aleksić Ša i Tara Simov mesecima unazad bili su veoma bliski… »

"Vuk dlaku menja, ali ćud ne": Ša vara ženu sa Tarom, a bio je blizak i sa Draganom! Bivša zadrugarka: "Ivana posle toliko…

Blic 11.03.2021
Zadrugari već mesecima bruje o prisnom odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Gledaoci su svedoci da se njih dvoje često grle i razmenjuju nežnosti, iako je Ša oženjen. Draganu Mitar, nekadašnja učesnica "Zadruge", priznala je da joj je on u… »

I MENI je PRIČAO DA ME VOLI: Zbog ove lepotice je Ša nadrljao u prošlom rijalitiju - "Žena je shvatila s kim ima posla!"

Mondo 11.03.2021
Oglasila se Dragana Mitar. Oglasila se Dragana Mitar Tara i Ša i dalje su glavna tema u Zadruzi, nakon što su javno potvrdili da su u vezi. Poljupci u krevetu su Nenada Aleksića koštali braka sa Ivanom Aleksić, koja je u drugoj sezoni ulazila u… »

Vuk dlaku menja, ali ćud nikad! Ša je prevario ženu sa Tarom, a nekada je izjavljivao ljubav Dragani Mitar, sada se ona…

Kurir 11.03.2021
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov mesecima unazad bili su veoma bliski, a kada je je reper saznao da ga je supruga Ivana Ostavila, ozvaničio je vezu sa cimerkom. Njih dvoje se od tog trenutka ne razdvajaju, te ih kamere često uhvate kako razmenjuju… »

Vesti dana »