Povezane vesti
Posle nezapamćenog stradanja dečaka u Senti šok i tuga u varoši kraj Tise
Dnevnik 11.03.2021
Žitelji Sente su u šoku posle nezapamćene tragedije u kojoj je dečak D. B. (4) iz ove varoši kraj Tise, preminuo od posledice napada i ujeda razjarenih pasa rase rotvajler. Grad je obavijen tugom za izgubljenim životom dečaka, koji je sam živeo sa… »
"Zauvek ću da te grlim, mama te voli dragulju moj najveći": Potresne reči majke dečaka kog su na pragu kuće nasmrt izujedali…
Blic 11.03.2021
Zauvek ću da te grlim, zauvek ću te maziti pred spavanje, zauvek ćemo trčati po dolmi, zauvek ćemo igrati fudbal... Napisala je, između ostalog, majka četvorogodišnjeg D. B. iz Sente kog su u utorak dva rotvajlera izjedala do smrti, jutros na svom… »
Zauvek ćeš trčati, dragulju moj najveći, zauvek: Majka dečaka koga su usmrtili rotvajleri objavila potresnu poruku boli svaka…
Kurir 11.03.2021
Martina B, majka dečaka D. B. iz Sente, koga su u utorak na četvrti rođendan usmrtila dva pobesnela rotvajlera u dvorištu porodične kuće, oprostila se jutros na društvenim mrežama od svog jedinca izuzetno potresnim rečima. - Zauvek ću da te grlim, zauvek… »
Vesti dana »
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 52 povezane
Glušac kao hobotnica na golu Srbije, kapiten Jakšić podigao Srbiju
RTS pre 25 minutajoš 57 povezanih
UNS: Utvrditi ko stoji iza napada na Instagram naloge portala Nova.rs i nedeljnika Radar
Nova pre 6 satijoš 11 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na studentskom protestu u Novom Sadu bilo oko 6.500 ljudi
NoviSad.com pre 4 satijoš 22 povezane
Putevi Srbije upozorili vozače na ledene dane, nisku oblačnost i maglu
Serbian News Media pre 19 minutajoš 51 povezana