Povezane vesti
Posle nezapamćenog stradanja dečaka u Senti šok i tuga u varoši kraj Tise
Dnevnik 11.03.2021
Žitelji Sente su u šoku posle nezapamćene tragedije u kojoj je dečak D. B. (4) iz ove varoši kraj Tise, preminuo od posledice napada i ujeda razjarenih pasa rase rotvajler. Grad je obavijen tugom za izgubljenim životom dečaka, koji je sam živeo sa… »
"Zauvek ću da te grlim, mama te voli dragulju moj najveći": Potresne reči majke dečaka kog su na pragu kuće nasmrt izujedali…
Blic 11.03.2021
Zauvek ću da te grlim, zauvek ću te maziti pred spavanje, zauvek ćemo trčati po dolmi, zauvek ćemo igrati fudbal... Napisala je, između ostalog, majka četvorogodišnjeg D. B. iz Sente kog su u utorak dva rotvajlera izjedala do smrti, jutros na svom… »
Zauvek ćeš trčati, dragulju moj najveći, zauvek: Majka dečaka koga su usmrtili rotvajleri objavila potresnu poruku boli svaka…
Kurir 11.03.2021
Martina B, majka dečaka D. B. iz Sente, koga su u utorak na četvrti rođendan usmrtila dva pobesnela rotvajlera u dvorištu porodične kuće, oprostila se jutros na društvenim mrežama od svog jedinca izuzetno potresnim rečima. - Zauvek ću da te grlim, zauvek… »
Vesti dana »

'Posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini, Zelenski u Vašingtonu u ponedeljak
BBC News pre 6 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 2 satajoš 13 povezanih

Stojković: Rasformirati jedinicu Marka Krička i procesuirati sve odgovorne
N1 Info pre 25 minutajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 41 povezana