Povezane vesti
Nadal neće u Dubai
Vesti online 11.03.2021
Rafael Nadal dobio je specijalnu pozivnicu od organizatora za učešće na turniru u Dubaiju, ali je odbio da igra u najvećem gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. – Hvala ljudima iz Dubaija na vajld karti koju si mi poslali. Sa mojim timom sam ozbiljno… »
Nadal odbio pozivnicu za turnir u Dubaiju
Danas 11.03.2021
Španski teniser Rafael Nadal odbio je danas poziv za učešće na predstojećem turniru u Dubaiju. „Želim da zahvalim čelnicima turnira za pozivnicu koja mi je poslata. Ozbiljno sam razmišljao da dođem na turnir, ali mislim da još nisam spreman za tenis“… »
Rafael Nadal odbio pozivnicu za Dubai i priznao istinu zbog koje se njegovi navijači "drže za glavu" od brige
Sportal blic 11.03.2021
, španski teniser, objavio je ovog četvrtka da neće igrati na turniru u , uprkos tome to je od organizatora dobio specijalnu pozivnicu. - Zajedno sa mojim timom ozbiljno sam razmišljao da dođem, međutim, nisam još spreman da igram. Hvala… »
Rafa neće u Dubai!
Sportske.net 11.03.2021
Dubai se igra od 14. marta, a tamo nećemo gledati Rafaela Nadala. Španski teniser koji će pasti na treće mesto ATP liste u ponedeljak dobio je specijalnu pozivnicu organizatora, ali nije mogao da je prihvati. "Hvala ljudima iz Dubaija na vajld karti koju… »
Nadal odbio specijalnu pozivnicu, ne želi u Dubai
Nova 11.03.2021
Rafael Nadal rešio je da odustane od opcije da zaigra na turniru u Dubaiju, koji se održava od 14. do 20. marta. Dobio je Rafa specijalnu pozivnicu, hteli su organizatori da turnir učine marketinški atraktivnijim, ali im nije uspelo. “Voleo bih da… »
Nadal neće u Dubai
N1 Info 11.03.2021
Rafael Nadal dobio je specijalnu pozivnicu od organizatora za učešće na turniru u Dubaiju, ali je odbio da igra u najvećem gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. „Hvala ljudima iz Dubaija na vajld karti koju si mi poslali. Sa mojim timom sam ozbiljno… »
Vesti dana »
Otkazan svečani doček rukometaša, Grad Zagreb odbio nastup Tompsona
Serbian News Media pre 19 minutajoš 44 povezane
Protest povodom 15 meseci od pada nadstrešnice, studenti poručuju da ne odustaju
Jug press pre 7 satijoš 24 povezane
Herojski otpor Đokovića, ali je Alkaraz osvojio Australijan open i prekinuo čudesan Novakov niz u Melburnu
Danas pre 8 satijoš 75 povezanih
Vremenska prognoza i uslovi saobraćaja u Srbiji početkom februara 2026.
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 33 povezane