Повезане вести

Надал неће у Дубаи

Надал неће у Дубаи

Вести онлине 11.03.2021
Рафаел Надал добио је специјалну позивницу од организатора за учешће на турниру у Дубаију, али је одбио да игра у највећем граду у Уједињеним Арапским Емиратима. – Хвала људима из Дубаија на вајлд карти коју си ми послали. Са… »
Надал одбио позивницу за турнир у Дубаију

Надал одбио позивницу за турнир у Дубаију

Данас 11.03.2021
Шпански тенисер Рафаел Надал одбио је данас позив за учешће на предстојећем турниру у Дубаију. „Желим да захвалим челницима турнира за позивницу која ми је послата. Озбиљно сам размишљао да дођем на турнир, али мислим да још… »
Рафаел Надал одбио позивницу за Дубаи и признао истину због које се његови навијачи "држе за главу" од бриге

Рафаел Надал одбио позивницу за Дубаи и признао истину због које се његови навијачи "држе за главу" од бриге

Спортал блиц 11.03.2021
, шпански тенисер, објавио је овог четвртка да неће играти на турниру у , упркос томе šто је од организатора добио специјалну позивницу. - Заједно са мојим тимом озбиљно сам размиšшљао да дођем, међутим, нисам јошš спреман да… »
Рафа неће у Дубаи!

Рафа неће у Дубаи!

Спортске.нет 11.03.2021
Дубаи се игра од 14. марта, а тамо нећемо гледати Рафаела Надала. Шпански тенисер који ће пасти на треће место АТП листе у понедељак добио је специјалну позивницу организатора, али није могао да је прихвати. "Хвала људима из… »
Надал одбио специјалну позивницу, не жели у Дубаи

Надал одбио специјалну позивницу, не жели у Дубаи

Нова 11.03.2021
Рафаел Надал решио је да одустане од опције да заигра на турниру у Дубаију, који се одржава од 14. до 20. марта. Добио је Рафа специјалну позивницу, хтели су организатори да турнир учине маркетиншки атрактивнијим, али им није… »
Надал неће у Дубаи

Надал неће у Дубаи

Н1 Инфо 11.03.2021
Рафаел Надал добио је специјалну позивницу од организатора за учешће на турниру у Дубаију, али је одбио да игра у највећем граду у Уједињеним Арапским Емиратима. „Хвала људима из Дубаија на вајлд карти коју си ми послали. Са… »

Вести дана »