Povezane vesti
Ružić: Da nije opasno bilo bi smešno
Politika 11.03.2021
Predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da to što ga povezuju s kriminalnom grupom Veljka Belivuka u nekim medijima, za njega „veoma opasno” i da je „svesno… »
"Gicanje mafije": Ministar Ružić nespretno pokušao da objasni otkud nasmejan na slici sa "škaljarcem" hadžićem
Blic 11.03.2021
Ministar prosvete Branko Ružić pokušao je jutros u programu TV "Hepi" da objasni kako se zatekao nasmejan na fotografiji sa grupom muškaraca, među kojima je bio i Damir Hadžić, istaknuti pripadnik "škaljarskog" klana koji je ubijen 23. jula 2020. godine… »
Ružić: Opasne insinuacije, ugrožavaju mi porodicu
RTV 11.03.2021
BEOGRAD - Funkcioner SPS i ministar prosvete Branko Ružić reagovao je danas na napise u pojedinim medijima, u kojima se on dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka i rekao da su takvi navodi veoma opasne insinuacije i predstavljaju svesno kriminalizovanje… »
Ružić za Nova.rs o napadu tabloida: Ugrožavaju mi porodicu
Nova 11.03.2021
Pojedini tabloidi doveli su u vezu ministra prosvete i funkcionera SPS Branka Ružića sa grupom Veljka Belivuka, a on u izjavi za Nova.rs kaže da su ovakvi navodi veoma opasne insinuacije i da predstavljaju svesno kriminalizovanje njega lično. “Teži se… »
Ružić: Povezivanjem s Belivukom pokušavaju da me kriminalizuju
Slobodna Evropa 11.03.2021
Ministar prosvete i visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je 11. marta da to što ga povezuju s kriminalnom grupom Veljka Belivuka u nekim medijima, za njega "veoma opasno" i da je "svesno kriminalizovanje". Jedan… »
Ružić o fotografiji u tabloidu: Veoma opasno, povezuju me sa grupom Belivuka
N1 Info 11.03.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da to što ga povezuju s kriminalnom grupom Veljka Belivuka u nekim medijima, za njega "veoma opasno" i da je "svesno kriminalizovanje". Jedan tabloid objavio je fotografiju Ružića s grupom ljudi, među kojima je i… »
Ružić: Kriminalizuju me povezivanjem s Belivukom
Nova 11.03.2021
Predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da to što ga povezuju s kriminalnom grupom Veljka Belivuka u nekim medijima, za njega "veoma opasno" i da je "svesno… »
Vesti dana »
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Beta pre 12 minutajoš 39 povezanih
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 57 minutajoš 27 povezanih
Nevreme tokom večeri na severu Vojvodine i u Beogradu: Vanredna situacija okončana
N1 Info pre 2 minutajoš 117 povezanih
Kosovski tužilac o uhapšenima: Sva petorica su bili policajci tokom masakra u Račku
Serbian News Media pre 2 satajoš 38 povezanih