Повезане вести

Ружић: Да није опасно било би смешно

Ружић: Да није опасно било би смешно

Политика 11.03.2021
Председник Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар просвете Бранко Ружић изјавио је данас да то што га повезују с криминалном групом Вељка Беливука у неким медијима, за њега „веома опасно”… »
"Гицање мафије": Министар Ружић неспретно покушао да објасни откуд насмејан на слици са "шкаљарцем" хаџићем

"Гицање мафије": Министар Ружић неспретно покушао да објасни откуд насмејан на слици са "шкаљарцем" хаџићем

Блиц 11.03.2021
Министар просвете Бранко Ружић покушао је јутрос у програму ТВ "Хепи" да објасни како се затекао насмејан на фотографији са групом мушкараца, међу којима је био и Дамир Хаџић, истакнути припадник "шкаљарског" клана који је… »
Ружић: Опасне инсинуације, угрожавају ми породицу

Ружић: Опасне инсинуације, угрожавају ми породицу

РТВ 11.03.2021
БЕОГРАД - Функционер СПС и министар просвете Бранко Ружић реаговао је данас на написе у појединим медијима, у којима се он доводи у везу са групом Вељка Беливука и рекао да су такви наводи веома опасне инсинуације и… »
Ружић за Нова.рс о нападу таблоида: Угрожавају ми породицу

Ружић за Нова.рс о нападу таблоида: Угрожавају ми породицу

Нова 11.03.2021
Поједини таблоиди довели су у везу министра просвете и функционера СПС Бранка Ружића са групом Вељка Беливука, а он у изјави за Нова.рс каже да су овакви наводи веома опасне инсинуације и да представљају свесно криминализовање… »
Ружић: Повезивањем с Беливуком покушавају да ме криминализују

Ружић: Повезивањем с Беливуком покушавају да ме криминализују

Слободна Европа 11.03.2021
Министар просвете и високи функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) Бранко Ружић изјавио је 11. марта да то што га повезују с криминалном групом Вељка Беливука у неким медијима, за њега "веома опасно" и да је "свесно… »
Ружић о фотографији у таблоиду: Веома опасно, повезују ме са групом Беливука

Ружић о фотографији у таблоиду: Веома опасно, повезују ме са групом Беливука

Н1 Инфо 11.03.2021
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да то што га повезују с криминалном групом Вељка Беливука у неким медијима, за њега "веома опасно" и да је "свесно криминализовање". Један таблоид објавио је фотографију Ружића с… »
Ружић: Криминализују ме повезивањем с Беливуком

Ружић: Криминализују ме повезивањем с Беливуком

Нова 11.03.2021
Председник Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар просвете Бранко Ружић изјавио је данас да то што га повезују с криминалном групом Вељка Беливука у неким медијима, за њега "веома опасно"… »

Вести дана »