Povezane vesti
Reči majke dečaka iz Sente koji je nastradao od ujeda pasa danas odzvanjaju Srbijom
Noizz 11.03.2021
Majka dečaka D. B. (4) iz Sente, kojeg su u utorak izgrizla dva rotvajlera na smrt, ostavila je jutros status na Fejsbuku i zbog njenih reči svi tuguju. Tragedija se dogodila baš na dečakov rođendan, a ono što je napisala majka koja je nekako uspela da… »
Najteže reči mame dečaka iz Sente kog su napali psi: Jedincu moj, zauvek si sve što može biti zauvek
Telegraf 11.03.2021
Dečak je nastradao u utorak uveče. Majka dečaka D. B. (4) iz Sente, kojeg su u utorak izgrizla dva rotvajlera na smrt, ostavila je jutros status na Fejsbuku od kojeg bi i kamen zaplakao - zauvek će raditi sve što je radio, sve što je voleo, zauvek će joj… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 7 minutajoš 35 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 12 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 32 minutajoš 26 povezanih