Povezane vesti

Tri paketa mera danas na stolu: Krizni štab odlučuje da li nam uvode crvenu, zelenu ili žutu opciju

Kurir 11.03.2021
Koje mere će biti donete saznaćemo danas nakon sednice Kriznog štaba koja je zakazana za 11 sati. "Pare ili život" - ovom frazom virusolog i mikrobiolog dr Milanko Šekler opisao je trenutnu situaciju u borbi sa korona virusom. To je i pozicija u… »

Novozaraženih 4,5 hiljade, preminule 24 osobe, Krizni štab u petak

Glas Amerike 11.03.2021
U Srbiji je u protekla 24 sata, do četvrtka u 15 sati, registrovano 4.595 novozaraženih korona virusom od 17.049 testiranih, a umrle su 24 osobe, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja. EU donira Srbiji 12 miliona evra za borbu protiv Kovida Evropska… »

Krizni štab ima tri opcije - crveni, zeleni ili žuti paket mera

B92 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će mere protiv koronavirusa u Srbiji sigurno biti pooštrene. Koje mere će biti donete saznaćemo sutra nakon sednice Kriznog štaba koja je zakazana za 11 sati. "Pare ili život" - ovom frazom virusolog… »

Situacija sa koronom sve teža, država sve opuštenija

Nova 11.03.2021
Brojevi rastu i kada se to kaže jasno je da se odmah misli na broj zaraženih koronom ili na BDP, ali mi pokušavamo da govorimo istinu, pa ćemo o BDP-u neki drugi put. Broj zaraženih za 24 sata u Srbiji bezmalo je 4.600 i raste broj onih koji se za… »

Pljušte kazne zbog koncerta Crvene jabuke

B92 11.03.2021
Komunalna policija je na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti Kombank dvorani izrekla tri kazne zbog održavanja koncerta Crvene jabuka. Prva je kazna za pravno lice u iznosu od 300.000 dinara, druga za odgovorno lice u iznosu od… »

Crveni, žuti ili zeleni paket mera? Krizni štab sutra seče, na stolu su tri opcije od najoštrije ka nešto blažim

Blic 11.03.2021
"Pare ili život" - ovom frazom virusolog i mikrobiolog dr Milanko Šekler opisao je trenutnu situaciju u borbi sa korona virusom. To je i pozicija u kojoj se već nedeljama nalazi i naš Krizni štab za borbu protiv virusa i perspektiva po kojoj se… »

Krizni štab zaseda sutra

Politika 11.03.2021
Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana sutra, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Sednica će biti održana u 11 sati. Premijerka Ana Brnabić izjavila je u sredu da će u sklopu mera protiv… »

Komunalna izrekla kaznu za koncert Crvene jabuke

Nova 11.03.2021
Sastav "Crvena jabuka" održao je čak dva koncerta u Beogradu (8. i 9. marta), u Kombank dvorani, u jeku epidemije koronavirusa, a komunalna milicija je na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti izdala prekršajne naloge za… »

Krizni štab zaseda sutra, izvesno pooštravanje mera

RTV 11.03.2021
BEOGRAD - Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana sutra, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Sednica će biti održana u 11 sati. Premijerka Ana Brnabić izjavila je u sredu da će u sklopu mera… »

Sutra na Kriznom štabu odluka o merama za vikend

Dnevnik 11.03.2021
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, zakazana je za sutra u 11 sati. Broj novozaraženih virusom korona povećava se svakim danom, u poslednjih nekoliko dana taj… »

Zatvaranje na 48 sati?

B92 11.03.2021
Beograd -- Nova sednica Kriznog štaba zakazana je za petak u 11 časova, potvrđeno je za B92.net. Na sednici se očekuje uvođenje novih, rigoroznijih mera. Očekuje se da će na zasedanju biti predočen najnoviji epidemiološki presek, odnosno… »

Krizni štab u petak o novim merama

Danas 11.03.2021
Sednica Kriznog štaba koju je premijerka Ana Brnabić najavila za danas, odložena je za petak u 11 sati, potvrđeno je iz Vlade Srbije dnevnom listu Danas. Ovo je drugi put da se sednica Kriznog štaba odlaže ove nedelje. Predsednica Vlade Srbije Ana… »

Krizni štab zaseda u petak

Dnevnik 11.03.2021
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana sutra, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Sednica će biti održana u 11 sati. Premijerka Ana Brnabić izjavila je u sredu da će u sklopu mera… »

Gojković: Na Kriznom štabu o kaznama zbog koncerta

Dnevnik 11.03.2021
BEOGRAD: Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković izjavila je danas da će se na sednici Kriznog štaba razgovarati o tome ko će biti kažnjen zbog održavanja koncerta ''''Crvene jabuke'''' u Beogradu i naglasila da propisane mere treba jednako… »

Nova sednica Kriznog štaba sutra u 11 sati: O strožim merama za vikend ali i kaznama za održane koncerte

Kurir 11.03.2021
NOVA sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana u petak u 11 sati, saznaje Kurir. Očekuje se da se na njoj donesu nove, strože mere za predstojeći vikend, s obzirom na to da se epidemijska situacija pogoršava. To je najavila i… »

"Mere treba da važe za sve" - Gojković: Na Kriznom štabu će se razmatrati i kazne zbog koncerta "Crvene jabuke"

Večernje novosti 11.03.2021
MINISTARKA kulture i informisanja Maja Gojković izjavila je danas da će se na sednici Kriznog štaba razgovarati o tome ko će biti kažnjen zbog održavanja koncerta "Crvene jabuke" u Beogradu i naglasila da propisane mere treba jednako da važe za… »

Mediji: Sednica Kriznog štaba sutra u 11 sati

N1 Info 11.03.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa biće održana sutra u 11 sati, saznaje RTS. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je juče da će, u sklopu mera protiv širenja koronavirusa, insistirati da se svi koncerti otkažu, a da će… »

Zakazana nova sednica Kriznog štaba! Na stolu nove mere za vikend, premijerka već najavila pooštravanje

Blic 11.03.2021
Sednica Kriznog štaba na kojoj će se razmatrati eventualno uvođenje novih rigoroznijih mera, zakazana je za petak u 11 časova, saznaje "Blic". Novu sednicu najavila i premijerka Ana Brnabić prilikom otvaranja fabrike u Inđiji, s tim da je tada rekla… »

Strože mere za vikend? Zakazana nova sednica Kriznog štaba

Vesti online 11.03.2021
Sednica Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv koronavirusa biće održana u petak u 11 sati, javljaju mediji. Očekuje se da se na njoj donesu nove, strože mere za predstojeći vikend, s obzirom na to da se epidemiološka situacija u našoj… »

Saznajemo: Krizni štab ipak zaseda sutra

Nova 11.03.2021
Iako je ranije bilo najavljivano da bi Krizni štab trebalo danas da zaseda, to se neće dogoditi. Sednica ovog tela na kojoj će se odlućivati o merama tokom predstojećeg vikenda biće održana sutra u 11 sati. Iako je premijerka Brnabić juče… »

Lekari danima ističu da je situacija kritična, sednica Kriznog štaba odložena po drugi put

Radio 021 11.03.2021
Iako je ranije bilo najavljivano da bi Krizni štab trebalo danas da zaseda, što je juče rekla i premijerka Ana Brnabić, to se neće dogoditi. Sednica ovog tela na kojoj će se odlučivati o merama tokom predstojećeg vikenda održaće se sutra u 11… »

Pred Srbijom nove oštrije mere kriznog štaba: Svi koncerti zabranjeni, vikend zaključan?!

Kurir 11.03.2021
Premijerka najavila da će krizni štab verovatno danas zasedati, prema našim saznanjima, u najmanju ruku je reč o zaključanom vikendu. Posle dva velika koncerta usred Beograda, svi moraju biti otkazani. Pred Srbijom su nove, oštrije mere u najmanju… »

Vesti dana »