Povezane vesti
Obrenovčani osumnjičeni za planiranje ubistva "škaljarca": Kupili stan preko puta kako bi ga upucali snajperom?
Mondo 11.03.2021
Četvorica osumnjičenih juče su saslušani u Specijalnom državnom tužilaštvu. Četvorica osumnjičenih juče su saslušani u Specijalnom državnom tužilaštvu. Kriminalna grupa koja je planirala likvidaciju Podgoričanina Milića Minje Šakovića… »
Likvidatori iz Obrenovca kupili stan da motre na Šakovića
Nova 11.03.2021
Grupa koja je navodno planirala likvidaciju Podgoričanina Milića Minje Šakovića, pripadnika "škaljarskog" klana, kupila je stan naspram njegove zgrade iz kog su nameravali da ga ubiju. Iz tog objekta Šakovića su, prema navodima izvora bliskom… »
Kupili stan iz koga je snajperista trebalo da puca na škaljarca: Dvojica Obrenovčana među uhapšenima u Podgorici
Kurir 11.03.2021
Grupa koja je navodno planirala likvidaciju Podgoričanina Milića Minje Šakovića kupila je stan naspram njegove zgrade iz kog su nameravali da ga ubiju. Iz tog objekta Šakovića su prema navodima izvora Vijesti nadgledali Nikola Mirić i Jovan Trkulja… »
Vesti dana »
Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Majamija protiv Bruklina
Politika pre 30 minutajoš 19 povezanih
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 7 minutajoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 53 minutajoš 7 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih