Повезане вести
Заказана седница Кризног штаба: Ево када ће се одлучивати о мерама за викенд
Телеграф 11.03.2021
Епидемијска ситуација се погоршава. Нова седница Кризног штаба за борбу против корона вируса биће одржана у петак у 11 сати, сазнаје Телеграф.рс. Очекује се да се на њој донесу нове, строжије мере за предстојећи викенд, с… »
Заказана СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА, пооштравање мера сигурно
ИнфоКГ 11.03.2021
Седница Кризног штаба за сузбијање заразне болести ЦОВИД 19 биће одржана сутра у 11 сати. Председница Владе РС Ана Брнабић јуче је, подсетимо, најавила да нас сигурно очекује "пооштравање неких" противепидемијских мера. „Ми… »
Кризни штаб сутра расправља о мерама за викенд, а све су прилике да нам прети потпуно закључавање
Ноизз 11.03.2021
Нова седница Кризног штаба заказана је за сутра, када би требало да се доведу нове, строжије мере за предстојећи викенд. Како је изјавио медицински део штаба, они се залажу за много ригорозније мере које би подразумевале и… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана