Povezane vesti

Poslednji pozdrav Sanji Iliću, Irfan Mensur se oprostio od kuma: "Nije umro, takvi ne odlaze"

Telegraf 11.03.2021
Komemoracija u holu Radio televizije Srbije. U Radio televizije Srbije održana je komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića, koji je u 70. godini preminuo od posledica korona virusa Članovi porodice, prijatelji i kolege opraštili… »

Komemoracija Sanji Iliću: Bio je veliki stvaralac i čovek od integriteta

Radio 021 11.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić bio je svestran kompozitor, svojim muzičkim jezikom znao je da govori i na filmu i na televiziji, pozorištu i na koncertnoj bini, bio je veliki stvaralac, čovek od integriteta, uzor mladima, rečeno je danas na komemoraciji koja… »

Komemoracija Sanje Ilića: Porodica i prijatelji neutešni

Nova 11.03.2021
Komemoracija muzičara Sanje Ilića, osnivača grupe Balkanika, koji je preminuo 7. marta od posledica koornavirusa, organizovana je danas u holu RTS-a. Događaju su prisustvovali sin Andrej, brojne kolege i prijatelji, a među njima ima i javnih… »

Komemoracija sanje ilića: Porodica i prijatelji neutešni

Blic 11.03.2021
Danas je održana komemarcija Sanji Iliću Balkanici u holu RTS-a. Sin Andrej, brojne kolege i prijatelji prisustvovali su komemoraciji. Neda Ukraden, Radoš Bajić, Ivica Dačić, kao i mnogi drugi. Sve epidemiološke mere tokom komemoracije su… »

"Takvi ne odlaze": Irfan Mensur se potresnim rečima oprostio od kuma Sanje Ilića

Večernje novosti 11.03.2021
U RADIO televiziji Srbije održana je komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića, koji je u 70. godini preminuo od posledica virusa korona. Članovi porodice, prijatelji i kolege opraštili su se od velikog umetnika u medijskoj kući… »

Komemoracija Sanji Iliću: Svi su uz njegovog sina Andreja prvi stigli Ivica Dačić, Neda Ukraden, Lokica, Radoš Bajić…

Kurir 11.03.2021
Danas se održava komemoracija preminulom kompozitoru, muzičaru i osnivaču grupe Balkanika, Sanji Iliću. Aleksandar Sanja Ilić preminuo je u 70. godina usled posledica infekcije korona virusom. Na komemoraciji govoriće Sanjin kum, glumac Irfan… »

Ponovo je sa svojom zlatom: Tuga na komemoraciji Sanji Iliću, Irfan Mensur poručio u suzama: On ne može da ode (video)

Kurir 11.03.2021
Danas se održava komemoracija preminulom kompozitoru, muzičaru i osnivaču grupe Balkanika, Sanji Iliću. Aleksandar Sanja Ilić preminuo je u 70. godina usled posledica infekcije korona virusom. Na komemoraciji govoriće Sanjin kum, glumac Irfan… »

Komemoracija Sanji iliću: Neutešne kolege i prijatelji, i trenutak u kojem su i najhrabriji zaplakali (foto)

Mondo 11.03.2021
Brojni prijatelji i kolege neutešni. Brojni prijatelji i kolege neutešni. Komemoracija povodom smrti kompozitora, muzičara i osnivača grupe "Balkanika", Alekandra Sanje Ilića, održava se danas u holu RTS-a, gde je više od 30 godina bio muzički… »

Komemoracija Sanji Iliću: Kolege i prijatelji se okupili da odaju poslednju počast velikom umetniku (foto)

Večernje novosti 11.03.2021
DANAS se održava komemoracija preminulom kompozitoru, muzičaru i osnivaču grupe Balkanika, Sanji Iliću. Aleksandar Sanja Ilić preminuo je u 70. godina usled posledica infekcije korona virusom. Među prvima na komemoraciju stigli su Sanjin sin Andrej… »

Vesti dana »