Povezane vesti

Radovan Miljanić tešio ćerku Borisa Komnenića na komemoraciji: Danas ispraćamo Gospodina Glumca

Telegraf 11.03.2021
Komnenić je preminuo u subotu, 6. marta, u 64. godini, u Beogradu, posle teške bolesti. Komemoracija povodom smrti prvaka drame Borisa Komnenića održana je u danas na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu. Opelo će se služiti u crkvi Svetog… »

Nebojša Dugalić: Zbogom moj najdraži kume

Nova 11.03.2021
Dirljivim govorom od Komnenića se oprostio i njegov kolega i kum Nebojša Dugalić. “Najdraži moj kume, u ovom trenutku niko ne ume ni da zamukne, ni da izusti ništa da bi bilo dovoljno dobro za tebe. A i kad bi bio u stanju, kako govoriti o smrti… »

Komemoracija Sanji Iliću: Bio je svestran kompozitor i uzor mladima

N1 Info 11.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić bio je svestran kompozitor, svojim muzičkim jezikom znao je da govori i na filmu i na televiziji, pozorištu i na koncertnoj bini, bio je veliki stvaralac, čovek od integriteta, uzor mladima, rečeno je u četvrtak na komemoraciji… »

Održana komemoracija povodom smrti Sanje Ilića

Dnevnik 11.03.2021
BEOGRAD: Komemoracija povodom smrti Aleksandra Sanje Ilića održana je danas u Radio-televiziji Srbiji, a čuveni kompozitor biće sahranjen sutra u krugu porodice na Novom groblju u Beogradu. U kući u kojoj je proveo više od tri decenije, od njega su… »

Komemoracija Komneniću: Neporecivo najduhovitiji glumac

Dnevnik 11.03.2021
BEOGRAD: U beogradskom Narodnom pozorištu danas je održana komemoracija glumcu Borisu Komneniću, od koga su se oprostili članovi porodice, mnogobrojni prijatelji i kolege. Književnica i rediteljka Vida Ognjenović navela je da je Boris Komnenić… »

Komemoracija Borisu Komneniću: "Od nevolja se branio ćuteći i svojom glumom"

B92 11.03.2021
U beogradskom Narodnom pozorištu danas je održana komemoracija glumcu Borisu Komneniću, od koga su se oprostili članovi porodica, mnogobrojni prijatelji i kolege. Komemoraciji su prisustvovali, između ostalih, Vida Ognjenović, Igor Đorđević… »

Sine moj iz boljeg života, zauvek će mi nedostajati tvoje drugarstvo: Ceca Bojković na komemoraciju Borisu Komneniću…

Večernje novosti 11.03.2021
U NARODNOM pozorištu je održana komemoracija glumcu Borisu Komneniću, gde su se okupile brojne kolege i prijatelji, kao i članovi porodice, a veliku pažnju privukla je njegova ćerka Nike. Glumica Svetlana Ceca Bojković poslala je pismo koje je… »

Sve verujem da ćeš nam se javiti sutra, da ćeš banuti od nekud: Potresan govor Borisovog kuma - Dugalićeve reči teraju…

Večernje novosti 11.03.2021
KOMEMORACIJA Borisu Komneniću održana je danas u Narodnom pozorištu gde su se okupili članovi porodice i brojni prijatelji i kolege. NJegov kum, Nebojša Dugalić održao je potresan govor u kojem je opisivao kakav je Boris zaista bio i koliko će mu… »

Oproštaj od Borisa Komnenića: Suze u Narodnom pozorištu FOTO

Nova 11.03.2021
Porodica, kolege i prijatelji Borisa Komnenića oprostili su se danas od poznatog pozorišnog i filmskog glumca na komemoraciji u Narodnom pozorištu. Prvak ove teatarske kuće ispraćen je govorima, suzama i dugim aplauzom. Prvak Narodnog pozorišta… »

Komemoracija Borisa komnenića: Ćerka Nika neutešna, kolege ne žele da se pomire sa smrću

Blic 11.03.2021
Danas je održana komemoracija Borisu Komneniću na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu. Tokom komemoracije ispoštovane su sve epidemiološke mere koja država nalaže. Komemoraciji su prisustvovali brojne kolege poput Igora Đorđevića, Petra… »

"Kad god sam ga pozvala, odgovarao je "borim se, borim" Vida Ognjenović o Borisu Komeniću: "osvetlaj nebo, boki"

Blic 11.03.2021
Danas je održana komemoracija Borisu Komneniću na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu. Tokom komemoracije ispoštovane su sve epidemiološke mere koja država nalaže. Vida Ognjenović održala je govor na komemoraciji Borisa Komnenića. -… »

Igrali su zajedno u boljem životu, sada mu je poručila "zbogom, sine": Pismo Cece Bojković koje je sve rasplakalo

Mondo 11.03.2021
"Bio je moj sin" "Bio je moj sin" Danas je u Narodnom pozorištu održana komemoracija glumcu Borisu Komneniću, na kojoj su se kolege i prijatelji, uz slike i snimke iz predstava koje je odigrao baš na toj sceni, oprostile u suzama. Komnenićev kolega i… »

Sve verujem da ćeš nam se javiti sutra, da ćeš banuti od nekud: Kum Borisa Komnenića slomio se na komemoraciji, zaplakao…

Kurir 11.03.2021
Komemoracija Borisu Komneniću održana je danas u Narodnom pozorištu gde su se okupili članovi porodice i brojni prijatelji i kolege. Njegov kum, Nebojša Dugalić održao je potresan govor u kojem je opisivao kakav je Boris zaista bio i koliko će mu… »

Potresan govor borisovog kuma: Nebojše Dugalića: "Mnogo toga si mi ostao dužan"

Blic 11.03.2021
Na komemoraciji legendarnom glumcu Borisu Komneniću obratio se njegov kum, glumac Nebojša Dugalić. Održao je govor u kojem je istakao da će mu kum sa kojim proveo nekoliko decenija u druženju i poslu veoma nedostajati. - Kumu Borisu Komneniću… »

Bio je strašan umetnik, saradnik i čovek Govor Radoša Bajća o Sanji Iliću: Otišao si nam iz života, ali nećeš iz…

Kurir 11.03.2021
Danas je održana komemoracija preminulom kompozitoru, muzičaru i osnivaču grupe Balkanika, Sanji Iliću. Aleksandar Sanja Ilić preminuo je u 70. godini usled posledica infekcije korona virusom. Na komemoraciji je govorio i Radoš Bajić, Sanjin… »

Poslednji aplauz za Borisa komnenića: Održana komemoracija glumcu, muk u Narodnom pozorištu

Kurir 11.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti, a u njegovu čast održana je komemoracija u Narodnom pozorištu, gde su se okupili brojni prijatelji, kolege i članovi porodice. On će biti sahranjen danas u 15 sati u Aleji… »

Poslednje ZBOGOM BORISU KOMNENIĆU: Ćerka u suzama na komemoraciji, kolega ispričao anegdotu o "onom ćelavom s Akademije"

Mondo 11.03.2021
U toku je komemoracija glumcu Borisu Komneniću, sahrana u 15 časova u Aleji zaslužnih građana. U toku je komemoracija glumcu Borisu Komneniću, sahrana u 15 časova u Aleji zaslužnih građana Glumac Boris Komnenić, koji je preminuo 6. marta u 64… »

Ovo je borisova neutešna ćerka Nika: Sve vreme plače, grle je i hrabre očeve kolege (foto)

Kurir 11.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti, a u toku je komemoracija u njegovu čast. On će biti sahranjen danas u 15 sati u Aleji zaslužnih građana. Na velikoj sceni Narodnog pozorišta okupili su se brojni njegovi… »

Boki, osvetli nebo: Vida Ognjenović oprostila se od Borisa Komnenića

Kurir 11.03.2021
U Narodnom pozorištu održava komemoracija slavnom glumcu Borisu Komneniću, koji je preminuo 7. marta nakon teške bolesti. Komemoraciji prisustvuju članovi porodice, kao i brojne kolege, koji su ispoštovali sve pidemiološke mere koja država… »

Sine moj iz boljeg života, zauvek će mi nedostajati tvoje drugarstvo: Reči Cece Bojković na komemoraciji Komneniću sve…

Kurir 11.03.2021
Komemoracija glumcu Borisu Komneniću održava se u Narodnom pozorištu, gde su se okupile brojne kolege i prijatelji, kao i članovi porodice, a veliku pažnju privukla je njegova ćerka Nike. Glumica Svetlana Ceca Bojković poslala je pismo koje je… »

Potresan govor uplakanog Nebojše Dugalića: Kume, pozovi i kaži da nisi došao zbog "fešn vika"

Mondo 11.03.2021
Glumac govorio na komemoraciji Borisu Komneniću. Glumac govorio na komemoraciji Borisu Komneniću Danas je u Beogradu održana komemoracija Borisu Komneniću, glumcu koji nas je napustio 6. marta u 64. godini. Od glumca su se oprostile porodica, kolege i… »

Komemoracija Borisu Komneniću – oproštaj od velikog glumca

Nova 11.03.2021
Rođaci, kolege i prijatelji Borisa Komnenića okupili su se danas u podne na komemoraciji u Narodnom pozorištu da bi se oprostili od poznatog pozorišnog i filmskog glumca, prvaka ove teatarske kuće.… »

Oproštaj od komnenića: Održana komemoracija u Narodnom pozorištu (foto/video)

Večernje novosti 11.03.2021
KOMEMORACIJA preminulom glumcu Borisu Komneniću održana je danas u Narodnom pozorištu. On će danas biti u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, naveli su iz ovog teatra. Foto: Фото: З. Кнежевић POGLEDAJ GALERIJU Komnenić je… »

Vesti dana »