Повезане вести

Катарина Живковић бесна због наступа “Црвене јабуке” усред пандемије!

Катарина Живковић бесна због наступа “Црвене јабуке” усред пандемије!

Вести онлине 11.03.2021
Певачица Катарина Живковић огорчена је због одржаног концерта “Црвене јабуке” у Комбанк дворани у Беграду, у јеку пандемије коронавируса, поводом чега се огласила на Инстаграму. – Да ли је овај концерт можда био за вакцинисане… »
Комунална изрекла казне за концерт црвене јабуке: Ево колико ће морати да плате за непоштовање мера

Комунална изрекла казне за концерт црвене јабуке: Ево колико ће морати да плате за непоштовање мера

Вечерње новости 11.03.2021
САСТАВ "Црвена јабука" одржао је чак два концерта у Београду (8. и 9. марта), у Комбанк дворани, у јеку епидемије корона вируса, а комунална милиција је на основу Закона о заштити становништва од заразних болести издала… »
Избацили су ме из апотеке, а по концертима се скупља хиљаду људи: Каћа Живковић бесна - "Ко је овде луд?!" (фото)

Избацили су ме из апотеке, а по концертима се скупља хиљаду људи: Каћа Живковић бесна - "Ко је овде луд?!" (фото)

Мондо 11.03.2021
Разбеснели је недавно одржани концерти Црвене јабуке. Разбеснели је недавно одржани концерти Црвене јабуке. Певачица Катарина Живковић огорчена је и бесна због одржаних концерата "Црвене јабуке" у Комбанк дворани у Беграду, у… »
Како вас није срамота? Ми годину дана поштујемо мере и не зарађујемо! Каћа Живковић побеснела због концерта Црвене јабуке!

Како вас није срамота? Ми годину дана поштујемо мере и не зарађујемо! Каћа Живковић побеснела због концерта Црвене јабуке!

Курир 11.03.2021
Концерти групе “Црвена јабука”, који су одржани 8. и 9. марта у Комбанк дворани, подигли су велику прашину и то махом међу њиховим колегама. Поједини музичари и два дана након последњег концерта се оглашавају, осуђујући потез… »
Црвена јабука у Београду уживо, а у Загребу виртуелно

Црвена јабука у Београду уживо, а у Загребу виртуелно

Нова 11.03.2021
Рок група Црвена јабука је у организацији Комбанк дворане, у јеку пандемије коронавируса, одржала чак два концерта (8. и 9. марта), док ће концерт у Загребу, најављен за 11. март одржати не у дворани, већ вирутелно. У објави на… »

Вести дана »