Povezane vesti
Srpska pevačica se udala za stranca i konačno priznala čime se bave
Vesti online 11.03.2021
Pevačica Tijana Bogićević bila je gošća današnjeg izdanja emisije “Puls Srbije” na Kurir televiziji i tom prilikom govorila o novoj duetskoj pesmi “Hram”. – Duet je sa mojim dragim kolegom Damirom Kedžom, dogovarali smo se još prošle godine, ali smo… »
U Americi imam privatan biznis: Srpska pevačica se udala za stranca, pa otkrila kako i od čega živi! (video)
Mondo 11.03.2021
Otkrila detalje privatnog života. Otkrila detalje privatnog života. Tijana Bogićević je 2015. godine izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku i muzičaru Marku Robertsonu i od tada živi na relaciji Srbija - Amerika. Pevačica je prilikom gostovanja u… »
"U: Americi imam privatni biznis" Srpska pevačica se udala za stranca i otkrila kako živi: "Pet meseci nisam bila kod…
Blic 11.03.2021
Pevačica Tijana Bogićević od 2015. godine udata je za muzičara Marka Robertsona, zbog čega već godinama živi na relaciji Srbija - Amerika. Tijana otkrila da supruga nije videla pet mesci, zbog pandemije. - Već pet godina sam na relaciji, nije mi teško… »
Vesti dana »

Na Slaviji počeo protest studenata i grupa građana pod nazivom "Vidimo se na Vidovdan"
RTV pre 21 minutajoš 77 povezanih

Održano književno veče ispred Skupštine, Vučević poručio da je vreme za kraj obojene revolucije
Sputnik pre 21 minutajoš 49 povezanih

Zelenski: Ukrajina se bori za život i nezavisnost; Putin: Rusija se ponosi učesnicima operacije
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih