Povezane vesti

Proizvodnja „Sputnjika V” u Srbiji počinje do 20. maja

Politika 11.03.2021
MOSKVA - Ministar za inovacije Nenad Popović izjavio je danas za Tanjug da će ruska vakcina protiv korona virusa „Sputnjik V” početi da se proizvodi u Srbiji, na Institutu „Torlak” do 20. maja. To je, kako je rekao, potvrđeno danas na sastanku… »

Kreće proizvodnja vakcine Sputnjik u Srbiji

Nedeljnik 11.03.2021
Foto: Profimedia (Beta) – Proizvodnja ruske vakcine “Sputnjik V” u beogradskom Institutu za virusologiju, vakcine i serume “Torlak”, počinje do 20. maja ove godine. Srbija će time postati prva zemlja u Evropi, van Rusije, u kojoj će se ta… »

Popović: Proizvodnja ruske vakcine u Srbiji od 20. maja

Novi magazin 11.03.2021
Proizvodnja ruske vakcine "Sputnjik V" u beogradskom Institutu za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", počinje do 20. maja ove godine. Srbija će time postati prva zemlja u Evropi, van Rusije, u kojoj će se ta vakcina proizvoditi, potvrdjeno je… »

Proizvodnja ruske vakcine na „Torlaku“ počinje 20. maja

Sputnik 11.03.2021
„Proizvodnja ruske vakcine ’Sputnjik Ve‘ na Institutu Torlak počinje do 20. maja ove godine. Srbija će time postati prva zemlja na teritoriji Evrope gde će biti proizvedena ’Sputnjik Ve‘ vakcina”, potvrđeno je na sastanku koji su u Moskvi… »

Popović: Proizvodnja ruske vakcine u Srbiji od 20. maja

Danas 11.03.2021
Proizvodnja ruske vakcine „Sputnjik V“ u beogradskom Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“, počinje do 20. maja ove godine. Srbija će time postati prva zemlja u Evropi, van Rusije, u kojoj će se ta vakcina proizvoditi, potvrdjeno… »

Popović: Do 20. maja počinje proizvodnja vakcine Sputnjik V u Srbiji

Insajder 11.03.2021
Proizvodnja ruske vakcine Sputnjik V na Institutu Torlak počinje do 20. maja ove godine, potvrđeno je na sastanku koji su u Moskvi održali ministar u Vladi Srbije i kopredsednik Međuvladinog komiteta za saradnju sa Rusijom Nenad Popović i ruski… »

Popović: Proizvodnja "sputnjika V" na Torlaku počinje do 20. maja

RTS 11.03.2021
Proizvodnja ruske vakcine ”sputnjik V” na Institutu Torlak počinje do 20. maja ove godine. Srbija će time postati prva zemlja na teritoriji Evrope gde će biti proizvedena ta vakcina, potvrđeno je na sastanku koji su u Moskvi održali ministar u… »

“Proizvodnja vakcine Sputnjik u Srbiji počinje do 20. maja”

Nova 11.03.2021
Ministar za inovacije Nenad Popović izjavio je danas za Tanjug da će ruska vakcina protiv korona virusa "Sputnjik V" početi da se proizvodi u Srbiji, na Institutu "Torlak" do 20. maja. To je, kako je rekao, potvrđeno danas na sastanku u Moskvi sa… »

Popović: Do 20.maja počinje proizvodnja vakcine Sputnjik V u Srbiji

Glas Zaječara 11.03.2021
Proizvodnja ruske vakcine Sputnjik V na Institutu Torlak počinje do 20. maja ove godine, potvrđeno je na sastanku koji su u Moskvi održali ministar u Vladi Srbije i kopredsednik Međuvladinog komiteta za saradnju sa Rusijom Nenad Popović i ruski… »

Popović: Kreće proizvodnja vakcine Sputnjik V u Srbiji! Evo i kada

Blic 11.03.2021
Ministar za inovacije Nenad Popović izjavio je danas za Tanjug da će ruska vakcina protiv korona virusa "Sputnjik V" početi da se proizvodi u Srbiji, na Institutu "Torlak" do 20. maja. To je, kako je rekao, potvrđeno danas na sastanku u Moskvi sa… »

Popović: Proizvodnja Sputnjika Ve u Srbiji počinje do 20. maja

Dnevnik 11.03.2021
MOSKVA: Ministar za inovacije Nenad Popović izjavio je za Tanjug da će ruska vakcina protiv korona virusa "Sputnjik Ve" početi da se proizvodi u Srbiji, na Institutu "Torlak" do 20. maja. To je, kako je rekao, potvrđeno danas na sastanku u Moskvi s… »

Proizvodnja ruske vakcine u Srbiji počinje do 20. maja

Slobodna Evropa 11.03.2021
Proizvodnja ruske vakcine ”Sputnjik V” na Institutu Torlak u Beogradu počinje do 20. maja ove godine, saopšteno je iz Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj Srbije Nenada Popovića u četvrtak, 11. marta. “Srbija će time postati prva… »

Ministar najavio: Proizvodnja Sputnik v u Srbiji pre roka

BizLife 11.03.2021
Vakcina će se proizvoditi na Instiutut za virusologiju, vakcine i serume Torlak, rekao je Popović za Tanjug. Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19 Izvor: B92, Tanjug Foto: Beta AP… »

Proizvodnja vakcine “Sputnjik V“ u Srbiji počinje do 20. maja

Morava info 11.03.2021
Ministar za inovacije Nenad Popović izjavio je danas za Tanjug da će ruska vakcina protiv korona virusa “Sputnjik V“ početi da se proizvodi u Srbiji, na Institutu “Torlak“ do 20. maja. To je, kako je rekao, potvrđeno danas na sastanku u Moskvi… »

Počinje proizvodnja vakcine "Sputnjik V" u Srbiji: Evo kada i koliko će se vakcina napraviti u našoj zemlji

Mondo 11.03.2021
Izvozićemo je po celoj Evropi. Izvozićemo je po celoj Evropi. Ministar za inovacije Nenad Popović izjavio je danas da će ruska vakcina protiv korona virusa "Sputnjik V" početi da se proizvodi u Srbiji, na Institutu "Torlak" do 20. maja. To je, kako… »

Popović: Proizvodnja Sputnjika V u Torlaku će početi do 20. maja

N1 Info 11.03.2021
Proizvodnja ruske vakcine Sputnjik V u Institutu Torlak počinje do 20. maja ove godine i Srbija će time postati prva zemlja na teritoriji Evrope gde će biti proizvedena ova vakcina, potvrđeno je na sastanku ministra bez portfelja u Vladi Srbije Nenada… »

Korona virus: U Srbiji krajem maja počinje proizvodnja vakcine Sputnjik, Danska privremeno obustavila upotrebu Astrazeneka…

Danas 11.03.2021
U danu kada se obeležava prva godišnjica od proglašenja svetske pandemije korona virusa, nadležni u Srbiji najavljuju pooštravanje mera, a na drugom kraju sveta, Brazilu, za samo 24 sata preminulo je više od 2.000 ljudi. Prema poslednjim zvaničnim… »

Počinje proizvodnja "Sputnjik V" vakcine u Srbiji

Alo 11.03.2021
Proizvodnja vakcine će biti od velikog značaja za Srbiju u finalnoj brobi sa korona virusom. Proizvodnja "Sputnjika V" u Srbiji, na Torlaku, počinje do 20. maja, potvrdio je ministar Popović. Proizvodnja vakcine će biti od velikog značaja za Srbiju… »

Popović i Manturov: Proizvodnja ruske vakcine u Srbiji počinje do 20. maja

RTV 11.03.2021
MOSKVA - ”Proizvodnja ruske vakcine ”Sputnjik Ve” na Institutu Torlak počinje do 20. maja ove godine. Srbija će time postati prva zemlja na teritoriji Evrope gde će biti proizvedena vakcina Sputnjik Ve”, potvrđeno je na sastanku koji su u… »

Vesti dana »