Повезане вести
Нова исповест микине ученице: Имала сам 17 година, тражио је да се скинем, па ме додиривао!
Мондо 11.03.2021
"Позвао ме је у своју канцеларију. Била сам срећна, јер не зове он често и то значи да је задовољан, да жели да ме спрема за пријемни. Био је непријатан, а онда је тражио да се скинем, па ме је додиривао." "Позвао ме је у своју… »
Позвао ме је у канцеларију, имала сам 17 година! Страшна исповест из Микине школе страве: Тражио је да се скинем, па ме…
Курир 11.03.2021
Ужас из Микиног кабинета описала је девојка која је имала 17 година када ју је једног дана учитељ глуме Мирослав Мика Алексић позвао да дође до њега у канцеларију. Ова девојка је најмлађа од 10 девојака које су Алексића… »
Вести дана »

Временска прогноза за 7. јул: Данас претежно сунчано и веома топло, на југу до 40 степени
Бета пре 20 минутајош 2 повезане

Расте број жртава у Тексас: Међу 80 погинулих у поплавама 28 су деца, наставља се потрага за несталима
Блиц пре 20 минутајош 4 повезане

"Нас осуђују ако неко запева било шта што има везе са српством, одмах приводе на граници, а код њих све може" Гоци оштро о Томпсоновом концерту у Загребу
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Битно за возаче: Ови прописи важе у тунелу на новој деоници ауто-пута до Пожеге
Ало пре 5 минутајош 1 повезана