Повезане вести

Алексић: Вучић нека покаже храброст на дуелу о Јовањици на РТС-у

Алексић: Вучић нека покаже храброст на дуелу о Јовањици на РТС-у

Данас 12.03.2021
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да „ријалити с полиграфом министра Александра Вулина“ који најављује председник Србије Александар Вучић само потврђује Вучићев страх од епилога случаја „Јовањица“… »
Алексић: Вучић лаже, гази институције, пресуђује и хапси

Алексић: Вучић лаже, гази институције, пресуђује и хапси

Нова 12.03.2021
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић реаговао је у изјави за Нова.рс на изјаву Александра Вучића да жели да буде испитан на полиграфу везано за све око случаја Јовањица. Председник Србије поручио је синоћ да је спреман… »
Вучић: Спреман сам за полиграф за Јовањицу

Вучић: Спреман сам за полиграф за Јовањицу

Данас 12.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас како је спреман да иде на полиграф и одговара на питања о случају „Јовањица“ и позвао лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа да одговори да ли има рачуне у… »
Вучић: Спреман сам да идем на полиграф, следеће недеље можемо да закажемо

Вучић: Спреман сам да идем на полиграф, следеће недеље можемо да закажемо

Блиц 11.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је спреман да одговори на свако питање на полиграфу. - Апсолутно сам спреман да идем на полиграф. Ја ћу да позовем све, доведите ког код хоћете полиграфисту, спреман сам да… »
Апсолутно да: Ово је Вучићев одговор на питање да ли би ишао на полиграф због Јовањице

Апсолутно да: Ово је Вучићев одговор на питање да ли би ишао на полиграф због Јовањице

Вечерње новости 11.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је рекао да је апсолутно спреман да иде на полиграф због афере "Јовањица". На питање о онима који су одбили полиграф из наводних медицинских разлога, Вучић каже да људи све добро разумеју. -… »

Вести дана »