Повезане вести

Шок века српског филма! Овако је покојна Дара пре 4 године говорила за курир: Жикину династију сам гледала тек пре два месеца!…

Шок века српског филма! Овако је покојна Дара пре 4 године говорила за курир: Жикину династију сам гледала тек пре два месеца!…

Курир 12.03.2021
Допало ми се. Гидра и ја смо као створени за комедију, па није ни чудо што нас је редитељ спојио и изабрао да носимо тај филм, открила нам је тада чувена Дара хер Жике Павловића. Сјајна позоришна и филмска глумица Дара Чаленић… »
Умрла чувена Дара из Жикине династије

Умрла чувена Дара из Жикине династије

Нова 12.03.2021
Глумица Даринка Дара Чаленић преминула је ноћас у 87. години, након дуге и тешке болести, саопштено је из Кино-Театра. Сахрана ће бити одржана у кругу најуже породице, у Новом Саду. Дара Чаленић родјена је 18. јула 1934. године у… »
Преминула Глумица Даринка Дара Чаленић: Сви је памте као Жикину Дару, а сину Боби стално је говорила љуби га мајка

Преминула Глумица Даринка Дара Чаленић: Сви је памте као Жикину Дару, а сину Боби стално је говорила љуби га мајка

Курир 12.03.2021
Памтићемо је по изузетном таленту и лепоти и више од 40 маестралних главних улога у позоришту. На филму је одиграла велики број улога - Кад будем мртав и бео, Госпођа министарка, Рафал у небо, Мачак под шлемом, Сирома сам, ал'… »
Умрла Дара из жикине династије: Напустила нас легендарна глумица Даринка Чаленић

Умрла Дара из жикине династије: Напустила нас легендарна глумица Даринка Чаленић

Вечерње новости 12.03.2021
ДАРИНКА Дара Чаленић преминула је ноћас у 87. години, након дуге и тешке болести, саопштено је из Кино-Театра. Сахрана ће бити одржана у кругу најуже породице, у Новом Саду. Сви је памтимо као чувену улогу у филму ,,Жикина… »

Вести дана »