Povezane vesti
Preminula Glumica Darinka Dara Čalenić: Svi je pamte kao Žikinu Daru, a sinu Bobi stalno je govorila ljubi ga majka
Kurir 12.03.2021
Pamtićemo je po izuzetnom talentu i lepoti i više od 40 maestralnih glavnih uloga u pozorištu. Na filmu je odigrala veliki broj uloga - Kad budem mrtav i beo, Gospođa ministarka, Rafal u nebo, Mačak pod šlemom, Siroma sam, al' sam besan, Vetar je… »
Umrla čuvena Dara iz Žikine dinastije
Nova 12.03.2021
Glumica Darinka Dara Čalenić preminula je noćas u 87. godini, nakon duge i teške bolesti, saopšteno je iz Kino-Teatra. Sahrana će biti održana u krugu najuže porodice, u Novom Sadu. Dara Čalenić rodjena je 18. jula 1934. godine u Novom Sadu, gde… »
Šok veka srpskog filma! Ovako je pokojna Dara pre 4 godine govorila za kurir: Žikinu dinastiju sam gledala tek pre dva…
Kurir 12.03.2021
Dopalo mi se. Gidra i ja smo kao stvoreni za komediju, pa nije ni čudo što nas je reditelj spojio i izabrao da nosimo taj film, otkrila nam je tada čuvena Dara her Žike Pavlovića. Sjajna pozorišna i filmska glumica Dara Čalenić preminula je noćas… »
Umrla Dara iz žikine dinastije: Napustila nas legendarna glumica Darinka Čalenić
Večernje novosti 12.03.2021
DARINKA Dara Čalenić preminula je noćas u 87. godini, nakon duge i teške bolesti, saopšteno je iz Kino-Teatra. Sahrana će biti održana u krugu najuže porodice, u Novom Sadu. Svi je pamtimo kao čuvenu ulogu u filmu ,,Žikina dinastija" u kojoj je… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Poruke na Jovinoj gimnaziji: "Dostojanstvo i duša nemaju cenu"
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana
Mesarović: Srbija želi još veću i snažniju ekonomsku povezanost sa Italijom
Euronews pre 38 minutajoš 20 povezanih
Miloševiću hteli da smanje platu za više od trećine, uprava kontaktirala i druge trenere
Vreme pre 19 minutajoš 19 povezanih
Ivanović: Beograd i Priština partneri u izvlačenju Srbije sa Kosova i Metohije
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih