Povezane vesti
Od danas se po Zakonu o poreklu imovine proveravaju i stanovi, kuće, ušteđen novac, garaže, automobili…
Jugmedia 12.03.2021
Primena Zakona o utvrdjivanju porekla imovine i posebnom porezu počinje danas, a bogatstvo, koje značajno premašuje primanja njegovih vlasnika, biće oporezovano stopom od 75 odsto, a propisane su i kazne u slučaju nesaradnje. Zakon važi i za građane i za… »
Danas počinje primena Zakona o utvrđivanju porekla imovine
Glas Zapadne Srbije 12.03.2021
Danas počinje da se primenjuje Zakon o utvrđivanju porekla imovine i posebnom porezu, koji ima za cilj razotkrivanje i oporezivanje pojedinaca koji vode luksuzan život, a imaju skromna primanja. Suština ovog zakona je da ko ne bude mogao da dokaže da je… »
Od danas provera i kazne ako ne dokažete otkud vam stan ili kola: Počinje lov na nelegalne bogataše
Telegraf 12.03.2021
Zakon o utvrđivanju porekla imovine počinje da se primenjuje od 12. marta. Odnosi se jednako na sve građane. Dakle, ne samo na političare i estradu i na državne službenike, već i na ostale građane koji kojih se utvrdi nesrazmera između prijavljenih… »
Vesti dana »

Evo šta je uradio anđelin otac kad je video da je ćerka uzela 50.000 evra Pred punim studijom bez pardona usledilo ovo
Alo pre 50 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 9 minutajoš 8 povezanih