Повезане вести

Дара Чаленић – Довољно “луда” да буде глумица

Дара Чаленић – Довољно “луда” да буде глумица

Нова 12.03.2021
Глумица сам од кад знам за себе. Један редитељ ми је једном рекао, подстичући ме да не будем малодушна: "Бићеш глумица. Не брини. Довољно си луда да не можеш да постанеш ништа друго", сећала се драмска уметница Дара Чаленић… »
Одоше ми филмска мајка: Огласио се Боба из Жикине династије након смрти чувене Даре (фото)

Одоше ми филмска мајка: Огласио се Боба из Жикине династије након смрти чувене Даре (фото)

Курир 12.03.2021
Даринка Дара Чаленић, најпознатија по улози Даре Павловић у филмском серијалу „Луде године“ преминула је данас у 87.години живота после дуге и тешке болести. Тим поводом се на свом Твитер профилу огласио и Владимир Петровић, кога… »
Дара и Балашевић преминули су једно за другим, а судбине су им се преплитале: Две ствари су их везивале

Дара и Балашевић преминули су једно за другим, а судбине су им се преплитале: Две ствари су их везивале

Курир 12.03.2021
Глумица Даринка Дара Чаленић преминула је ноћас у 87. години, после дуге и тешке болести, и то само неколико недеља након што нас је напустио и легендарни кантаутор Ђорђе Балашевић. Балашевић је преминуо 19. фебруара у 67… »
"Волео бих да ја овде лежим уместо ње" Овако је говорио супруг Даре Чаленић, љубав им је била као на филму: "Почело је…

"Волео бих да ја овде лежим уместо ње" Овако је говорио супруг Даре Чаленић, љубав им је била као на филму: "Почело је…

Блиц 12.03.2021
Глумица Даринка Дара Чаленић преминула је у 87. години након дуге и тешке болести, а последњих година била је непокретна. Њена највећа љубав и подршка био је редитељ и професор Харвардовог Универзитета Владимир Петрић, који… »
Најбоља другарица даре из "Жикине династије" је била позната глумица: Нису веровале да ће постати познате

Најбоља другарица даре из "Жикине династије" је била позната глумица: Нису веровале да ће постати познате

Мондо 12.03.2021
Легендарна Дара Чаленић преминула је данас, 12. марта. Легендарна Дара Чаленић преминула је данас, 12. марта. Даринка Дара Чаленић, коју сви најбоље памтимо као Дару из "Жикине династије" преминула је у 87. години након дуге и… »
Како су се жика и Дара заиста слагали? Овако је покојна глумица говорила о колеги Гидри Бојанићу

Како су се жика и Дара заиста слагали? Овако је покојна глумица говорила о колеги Гидри Бојанићу

Вечерње новости 12.03.2021
Даринка Дара Чаленић је била југословенска и српска позоришна, телевизијска и филмска глумица, препознатљива по улози Даре Павловић у филмском серијалу „Луде године“. Рођена је 18. јула 1934. године у Новом Саду. Дара нас је… »
Дарин живот након серије : Због љубави напустила популарну Жикину Династију (видео)

Дарин живот након серије : Због љубави напустила популарну Жикину Династију (видео)

Вечерње новости 12.03.2021
ДАРА Чаленић је била југословенска и српска позоришна, телевизијска и филмска глумица, препознатљива по улози Даре Павловић у филмском серијалу „Луде године“. Рођена је 18. јула 1934. године у Новом Саду. Данас нас је напустила… »
Преминула глумица Дара Чаленић

Преминула глумица Дара Чаленић

Данас 12.03.2021
Глумица Даринка Дара Чаленић преминула је прошле ноћи у 87. години, након дуге и тешке болести, саопштено је из Кино-Театра. Сахрана ће бити одржана у кругу најуже породице, у Новом Саду. Дара Чаленић била је југословенска и… »
Дара је доживела велику породичну трагедију: Његову смрт није преболела и често га је ноћу сањала!

Дара је доживела велику породичну трагедију: Његову смрт није преболела и често га је ноћу сањала!

Мондо 12.03.2021
Одвели су га у логор. Одвели су га у логор. Глумица Даринка Дара Чаленић преминула је ноћас у 87. години, након дуге и тешке болести, а последњих године била је непокретна. Дара ће многима остати упамћена као Дара Павловић из… »
Волео бих да ја лежим уместо ње, а она да плеше на сцени: Овако је говорио Дарин муж, а њихова љубавна прича је као из филма…

Волео бих да ја лежим уместо ње, а она да плеше на сцени: Овако је говорио Дарин муж, а њихова љубавна прича је као из филма…

Курир 12.03.2021
Глумица Даринка Дара Чаленић преминула је ноћас у 87. години, након дуге и тешке болести, а последњих године била је непокретна. Доживела је велику славу захваљујући улози Даре Павловић у "Жикиној династији", али је у јеку… »
Дара Чаленић је због овога напустила "жикину династију" - Никада се због тога није покајала!

Дара Чаленић је због овога напустила "жикину династију" - Никада се због тога није покајала!

Мондо 12.03.2021
Филмове је погледала први пут тек пре 4 године. Филмове је погледала први пут тек пре 4 године. Даринка Дара Чаленић преминула данас, 12. марта је у 87. години, након дуге и тешке болести, саопштено је из Кино-Театра. Сахрана ће… »
Човек због којег је Дара оставила глуму и отишла у Америку

Човек због којег је Дара оставила глуму и отишла у Америку

Нова 12.03.2021
Југословенска и српска позоришна, телевизијска и филмска глумица Дара Чаленић, коју памтимо по истоименој јунакињи из серијала Луде године, преминула је у 87. години. Са супругом Владимиром Владом Петрићем спојила ју је баш… »

Вести дана »