Povezane vesti

Mitrović još uvek ne može da preboli promašeni penal: ‘Tri noći nisam spavao posle meča! To je najgori trenutak u mojoj…

Mitrović još uvek ne može da preboli promašeni penal: ‘Tri noći nisam spavao posle meča! To je najgori trenutak u mojoj…

Hot sport 12.03.2021
Fudbalski reprezentativac Srbije i napadač Fulama, Aleksandar Mitrović, i dalje ne može da preboli promašeni penal protiv Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo koje je na programu ovog leta. – Mislim da pune tri noći nisam spavao posle utakmice… »
"Noćima nisam: Spavao!" Aleksandar Mitrović i dalje pati zbog promašenog penala protiv Škotske

"Noćima nisam: Spavao!" Aleksandar Mitrović i dalje pati zbog promašenog penala protiv Škotske

Sportal blic 12.03.2021
Za manje od dve sedmice fudbalska reprezentacija Srbije će krenuti u novi ciklus kvalifikacija, a sada je cilj plasman na smotru najboljih selekcija na svetu, koja će se održati naredne godine u Kataru. "Orlovi" će nastaupati u novom sastavu, sa novim… »
Mitrović: Tri noći nisam spavao zbog Škotske i promašenog penala

Mitrović: Tri noći nisam spavao zbog Škotske i promašenog penala

Vesti online 12.03.2021
Napadač Srbije Aleksandar Mitrović posle nekoliko meseci od kvalifikacija za Evropsko prvenstvo progovorio je o promašenom penalu protiv Škotske koji je uticao da se Orlovi ne kvalifikuju. Centarfor Fulama prvi put je govorio o penal seriji i njegovom… »
Partizanovci mi kažu - piksi je najveći svih vremena: Mitrović još uvek pati zbog Škotske - "Noćima nisam spavao!"

Partizanovci mi kažu - piksi je najveći svih vremena: Mitrović još uvek pati zbog Škotske - "Noćima nisam spavao!"

Mondo 12.03.2021
Napadač Fulama jedva čeka okupljanje "orlova". Napadač Fulama jedva čeka okupljanje "orlova". Fudbalska reprezentacija Srbije za tačno 12 dana počinje da krči svoj put ka Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine. Jedan od ključnih igrača u timu… »
Posle Škotske tri noći bez sna: Patio sam zbog promašaja na gol, na koji sam dao prvenac, kaže za "Novosti" Aleksandar…

Posle Škotske tri noći bez sna: Patio sam zbog promašaja na gol, na koji sam dao prvenac, kaže za "Novosti" Aleksandar…

Večernje novosti 11.03.2021
TAJ gol ispod severne tribine stadiona "Rajko Mitić" urezao se duboko u sećanja i emocije Aleksandra Mitrovića. Na toj strani je kao 19-godišnjak pogodio svoj prvenac za Srbiju 6. septembra 2013, kada je spasavao čast i bod "orlova" u duelu sa… »

Vesti dana »