Повезане вести
Митровић још увек не може да преболи промашени пенал: ‘Три ноћи нисам спавао после меча! То је најгори тренутак у мојој…
Хот спорт 12.03.2021
Фудбалски репрезентативац Србије и нападач Фулама, Александар Митровић, и даље не може да преболи промашени пенал против Шкотске у баражу за Европско првенство које је на програму овог лета. – Мислим да пуне три ноћи нисам… »
"Ноћима нисам: Спавао!" Александар Митровић и даље пати због промашеног пенала против Шкотске
Спортал блиц 12.03.2021
За мање од две седмице фудбалска репрезентација Србије ће кренути у нови циклус квалификација, а сада је циљ пласман на смотру најбољих селекција на свету, која ће се одржати наредне године у Катару. "Орлови" ће настаупати у… »
Митровић: Три ноћи нисам спавао због Шкотске и промашеног пенала
Вести онлине 12.03.2021
Нападач Србије Александар Митровић после неколико месеци од квалификација за Европско првенство проговорио је о промашеном пеналу против Шкотске који је утицао да се Орлови не квалификују. Центарфор Фулама први пут је говорио о… »
Партизановци ми кажу - пикси је највећи свих времена: Митровић још увек пати због Шкотске - "Ноћима нисам спавао!"
Мондо 12.03.2021
Нападач Фулама једва чека окупљање "орлова". Нападач Фулама једва чека окупљање "орлова". Фудбалска репрезентација Србије за тачно 12 дана почиње да крчи свој пут ка Светском првенству у Катару 2022. године. Један од… »
После Шкотске три ноћи без сна: Патио сам због промашаја на гол, на који сам дао првенац, каже за "Новости" Александар Митровић…
Вечерње новости 11.03.2021
ТАЈ гол испод северне трибине стадиона "Рајко Митић" урезао се дубоко у сећања и емоције Александра Митровића. На тој страни је као 19-годишњак погодио свој првенац за Србију 6. септембра 2013, када је спасавао част и бод… »
Вести дана »
Н1 сазнаје: Студенти дају исказе у полицији због протеста испред Ректората
Н1 Инфо пре 7 сатијош 8 повезаних
Косјерци тврде да је њиховог суграђанина пребио „телохранитељ“ председника општине Жарка Ђокића, протест испред полицијске станице у 17 часова
Данас пре 5 сатијош 7 повезаних
Стабилна ситуација на поплављеним подручјима у Моравичком и Златиборском округу
Сербиан Невс Медиа пре 56 минутајош 31 повезана