Povezane vesti
Novak: Imam jedan problem, zove se Nadal u Parizu
Nova 12.03.2021
Novak Đoković je dao veliki broj intervjua svetskim medijima povodom 311. nedelje na vrhu ATP liste, izdvaja se priča za Frans TV. Razlog je Rolan Garos, Grend slem na kom Novak ima najmanje uspeha u karijeri. Osvojio ga je samo jednom, bilo je mnogo… »
Novak brutalno iskren - imam 1 problem na Rolan Garosu! Ako imate savet kako da ga pobedim, obavezno mi javite!
Mondo 12.03.2021
Ako bi Đoković osvojio Rolan Garos ovog proleća, uradio bi nešto što niko u istoriji tenisa nije uspeo. Ako bi Đoković osvojio Rolan Garos ovog proleća, uradio bi nešto što niko u istoriji tenisa nije uspeo. Novak Đoković je osvojio devet… »
"Moj problem se: Zove..." Đoković otkrio ko mu je najveća pretnja na Garosu: "Ako imate savet kako da ga pobedim..."
Sportal blic 12.03.2021
Najbolji teniser sveta izneo je svoja očekivanja u nastavku sezone On je govorio o šansama da veže dva trofeja na grend slem turnirima, a sledi , gde je njegov najveći rival neprikosnoven. - Imam problem na Frenč openu i zove se Rafaela Nadal. Ali… »
Novak Đoković: ‘Imam problem i zove se Rafael Nadal’
Hot sport 12.03.2021
Prvi teniser sveta, Novak Đoković, govorio je o šansama da osvoji u nizu dva trofeja na Grend slemovima. Posle osvajanja Australijan opena naredni turnir iz najznačajnije serije je onaj u Parizu – Rolan Garos. Novak je prethodni put zaustavljen u… »
Novak – Imam jedan problem u Parizu: Đoković otkrio Francuzima šta ga muči i tražio savet kako da ga pobedi
Večernje novosti 12.03.2021
Posle osvajanja Australijan opena naredni turnir iz najznačajnije serije je onaj u Parizu – Rolan Garos. Tamo je prethodni put Novak zaustavljen u finalu u sudaru sa "kraljem šljake" Rafaelom Nadalom. Majorčanin je bio ubedljiv u tri seta. "Imam… »
Vesti dana »
Osvrt na januar: Studentske blokade, masovno ubistvo na Cetinju, primirje Izraela i Hamasa, Tramp ponovo predsednik (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 6 satijoš 8 povezanih
VIDEO „Jokić je bio vaterpolista“: U Denveru u neverici zbog jednog poteza Srbina
Nova pre 32 minutajoš 10 povezanih
Švajcarska prodala Srbiji špijunsku opremu vrednu dva miliona franaka
Nova pre 20 minutajoš 3 povezane