Povezane vesti

Odoše mi filmski roditelji: Boba se oprostio od čuvene Dare

Odoše mi filmski roditelji: Boba se oprostio od čuvene Dare

Nova 12.03.2021
Darinka Dara Čalenić, najpoznatija po ulozi Dare Pavlović u filmskom serijalu „Lude godine“ preminula je danas u 87. godini života posle duge i teške bolesti. Ovim povodom se na svom Tviter profilu oglasio i Vladimir Petrović, koga pamtimo kao… »
Odoše mi filmski roditelji: Oglasio se Boba iz "Žikine dinastije" - njegov oproštaj od Dare slama srca! (foto)

Odoše mi filmski roditelji: Oglasio se Boba iz "Žikine dinastije" - njegov oproštaj od Dare slama srca! (foto)

Mondo 12.03.2021
Podelio scenu iz filma i rastužio sve. Podelio scenu iz filma i rastužio sve. Darinka Dara Čalenić preminula danas, 12. marta je u 87. godini, nakon duge i teške bolesti,a domaćoj publici će pored brojnih uloga ostati najzapamćenija kao Dara… »
"Odoše mi i filmski roditelji": Oglasio se Boba iz "Žikine dinastije"

"Odoše mi i filmski roditelji": Oglasio se Boba iz "Žikine dinastije"

Telegraf 12.03.2021
Podsetimo, Dragomir Gidra Bojanić umro je pre 28 godina, a Dara danas. Darinka Dara Čalenić, glumica prepoznatljiva po ulozi Dare Pavlović u filmskom serijalu "Lude godine" preminula je danas u 87.godini posle duge i teške bolesti. Od voljene glumice… »
Zašto je Dara napustila "Žikinu dinastiju"? Kad god me vide, obraćali su mi se sa "ljubi ga majka"

Zašto je Dara napustila "Žikinu dinastiju"? Kad god me vide, obraćali su mi se sa "ljubi ga majka"

Prva 12.03.2021
Glumicu Darinku Daru Čalenić, koja je preminula u 87. godini, mnogi pamte po ulozi supruge Žike Pavlovića u čuvenom filmu koji je doživeo nekoliko nastavaka. "Prijatno je kada čujem da me svi pamte po 'Žikinoj dinastiji'. Priča se da su mnogi tu… »

Vesti dana »