Повезане вести
Одоше ми филмски родитељи: Огласио се Боба из "Жикине династије" - његов опроштај од Даре слама срца! (фото)
Мондо 12.03.2021
Поделио сцену из филма и растужио све. Поделио сцену из филма и растужио све. Даринка Дара Чаленић преминула данас, 12. марта је у 87. години, након дуге и тешке болести,а домаћој публици ће поред бројних улога остати… »
Одоше ми филмски родитељи: Боба се опростио од чувене Даре
Нова 12.03.2021
Даринка Дара Чаленић, најпознатија по улози Даре Павловић у филмском серијалу „Луде године“ преминула је данас у 87. години живота после дуге и тешке болести. Овим поводом се на свом Твитер профилу огласио и Владимир Петровић… »
"Одоше ми и филмски родитељи": Огласио се Боба из "Жикине династије"
Телеграф 12.03.2021
Подсетимо, Драгомир Гидра Бојанић умро је пре 28 година, а Дара данас. Даринка Дара Чаленић, глумица препознатљива по улози Даре Павловић у филмском серијалу "Луде године" преминула је данас у 87.години после дуге и тешке… »
Зашто је Дара напустила "Жикину династију"? Кад год ме виде, обраћали су ми се са "љуби га мајка"
Прва 12.03.2021
Глумицу Даринку Дару Чаленић, која је преминула у 87. години, многи памте по улози супруге Жике Павловића у чувеном филму који је доживео неколико наставака. "Пријатно је када чујем да ме сви памте по 'Жикиној династији'. Прича… »
Вести дана »
Уживо шамар трампу! Урсула одбацила амерички предлог за мир: Ово су кључне тачке европског захтева! Ердоган ће разговарати са Путином! (фото/видео)
Курир пре 12 минутајош 54 повезане
Република Српска бира председника; ЦИК БиХ: Излазност до 11 сати 9,76 одсто
РТВ пре 1 сатјош 38 повезаних
Еутаназија: Словенија гласа на референдуму, Србија и регион и даље чекају
Данас пре 16 минутајош 23 повезане