Повезане вести

Одоше ми филмски родитељи: Огласио се Боба из "Жикине династије" - његов опроштај од Даре слама срца! (фото)

Одоше ми филмски родитељи: Огласио се Боба из "Жикине династије" - његов опроштај од Даре слама срца! (фото)

Мондо 12.03.2021
Поделио сцену из филма и растужио све. Поделио сцену из филма и растужио све. Даринка Дара Чаленић преминула данас, 12. марта је у 87. години, након дуге и тешке болести,а домаћој публици ће поред бројних улога остати… »
Одоше ми филмски родитељи: Боба се опростио од чувене Даре

Одоше ми филмски родитељи: Боба се опростио од чувене Даре

Нова 12.03.2021
Даринка Дара Чаленић, најпознатија по улози Даре Павловић у филмском серијалу „Луде године“ преминула је данас у 87. години живота после дуге и тешке болести. Овим поводом се на свом Твитер профилу огласио и Владимир Петровић… »
"Одоше ми и филмски родитељи": Огласио се Боба из "Жикине династије"

"Одоше ми и филмски родитељи": Огласио се Боба из "Жикине династије"

Телеграф 12.03.2021
Подсетимо, Драгомир Гидра Бојанић умро је пре 28 година, а Дара данас. Даринка Дара Чаленић, глумица препознатљива по улози Даре Павловић у филмском серијалу "Луде године" преминула је данас у 87.години после дуге и тешке… »
Зашто је Дара напустила "Жикину династију"? Кад год ме виде, обраћали су ми се са "љуби га мајка"

Зашто је Дара напустила "Жикину династију"? Кад год ме виде, обраћали су ми се са "љуби га мајка"

Прва 12.03.2021
Глумицу Даринку Дару Чаленић, која је преминула у 87. години, многи памте по улози супруге Жике Павловића у чувеном филму који је доживео неколико наставака. "Пријатно је када чујем да ме сви памте по 'Жикиној династији'. Прича… »

Вести дана »