Povezane vesti
Odoše mi filmski roditelji: Boba se oprostio od čuvene Dare
Nova 12.03.2021
Darinka Dara Čalenić, najpoznatija po ulozi Dare Pavlović u filmskom serijalu „Lude godine“ preminula je danas u 87. godini života posle duge i teške bolesti. Ovim povodom se na svom Tviter profilu oglasio i Vladimir Petrović, koga pamtimo kao… »
Odoše mi filmski roditelji: Oglasio se Boba iz "Žikine dinastije" - njegov oproštaj od Dare slama srca! (foto)
Mondo 12.03.2021
Podelio scenu iz filma i rastužio sve. Podelio scenu iz filma i rastužio sve. Darinka Dara Čalenić preminula danas, 12. marta je u 87. godini, nakon duge i teške bolesti,a domaćoj publici će pored brojnih uloga ostati najzapamćenija kao Dara… »
"Odoše mi i filmski roditelji": Oglasio se Boba iz "Žikine dinastije"
Telegraf 12.03.2021
Podsetimo, Dragomir Gidra Bojanić umro je pre 28 godina, a Dara danas. Darinka Dara Čalenić, glumica prepoznatljiva po ulozi Dare Pavlović u filmskom serijalu "Lude godine" preminula je danas u 87.godini posle duge i teške bolesti. Od voljene glumice… »
Zašto je Dara napustila "Žikinu dinastiju"? Kad god me vide, obraćali su mi se sa "ljubi ga majka"
Prva 12.03.2021
Glumicu Darinku Daru Čalenić, koja je preminula u 87. godini, mnogi pamte po ulozi supruge Žike Pavlovića u čuvenom filmu koji je doživeo nekoliko nastavaka. "Prijatno je kada čujem da me svi pamte po 'Žikinoj dinastiji'. Priča se da su mnogi tu… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora osumnjičenom u slučaju kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 39 minutajoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 3 satajoš 2 povezane