Повезане вести
„Каспар” у ЈДП-у
Политика 12.03.2021
„Ја сам само случајно ја”, реплика којом Хандке завршава „Каспара” могла би послужити као један од путоказа у средиште Хандкеове уметности: уколико сам ја само случајно ја, онда је писање начин да се утврди које су то… »
Програм планиран за викенд у СНП и Позоришту младих се одлаже
Радио 021 12.03.2021
Билетарница Српског народног позоришта неће радити током викенда, 13. и 14. марта, због примене нових епидемиолошких мера. Билетарница ће радити од понедељка, 15. марта, по редовном радном времену. Такође, концерт Новосадског… »
ЈДП: Премијера “Каспара” вечерас, две репризе отказане
Нова 12.03.2021
Комад "Каспар" по тексту Петера Хандкеа у режији Милоша Лолића биће премијерно изведен вечерас од 19 сати на Великој сцени "Љуба Тадић" Југословенског драмског позоришта, али су репризе ове представе заказане за викенд одложене… »
Миодраг Драгичевић за "Блиц": Пробијамо се кроз живот као кроз шибље
Блиц 12.03.2021
Живимо заправо у ванредном стању - каже познати млади глумац који игра насловну улогу у представи „Каспар“ Петера Хандкеа чија је премијера је 12. марта на Сцени „Љуба Тадић“ Југословенског драмског позоришта, а режију… »
„Каспар“ – комад језичке тортуре
Данас 11.03.2021
Премијера представе Петера Хандкеа у режији Милоша Лолића сутра увече на Сцени "Љуба Тадић" у ЈДП Био је то изазован, на свим нивоима, фасцинантан и диван процес, истакнуто је на данашњој конференцији за новинаре у… »
Вести дана »

Комеморативном манифестацијом „Велики школски час“ обележена 84. годишњица од крвавог октобра
РТК пре 2 сатајош 41 повезана

ЕУ планира да забрани руски гас до 2026. године - где је у тој једначини Србија
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 45 повезаних

Атентатор на словачког премијера Фица осуђен на 21 годину затвора
Радио 021 пре 3 сатајош 28 повезаних