Povezane vesti
„Kaspar” u JDP-u
Politika 12.03.2021
„Ja sam samo slučajno ja”, replika kojom Handke završava „Kaspara” mogla bi poslužiti kao jedan od putokaza u središte Handkeove umetnosti: ukoliko sam ja samo slučajno ja, onda je pisanje način da se utvrdi koje su to slučajnosti koje su… »
Program planiran za vikend u SNP i Pozorištu mladih se odlaže
Radio 021 12.03.2021
Biletarnica Srpskog narodnog pozorišta neće raditi tokom vikenda, 13. i 14. marta, zbog primene novih epidemioloških mera. Biletarnica će raditi od ponedeljka, 15. marta, po redovnom radnom vremenu. Takođe, koncert Novosadskog Big Benda i Orkestra… »
JDP: Premijera “Kaspara” večeras, dve reprize otkazane
Nova 12.03.2021
Komad "Kaspar" po tekstu Petera Handkea u režiji Miloša Lolića biće premijerno izveden večeras od 19 sati na Velikoj sceni "Ljuba Tadić" Jugoslovenskog dramskog pozorišta, ali su reprize ove predstave zakazane za vikend odložene zbog novih mera… »
Miodrag Dragičević za "Blic": Probijamo se kroz život kao kroz šiblje
Blic 12.03.2021
Živimo zapravo u vanrednom stanju - kaže poznati mladi glumac koji igra naslovnu ulogu u predstavi „Kaspar“ Petera Handkea čija je premijera je 12. marta na Sceni „Ljuba Tadić“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a režiju potpisuje Miloš… »
„Kaspar“ – komad jezičke torture
Danas 11.03.2021
Premijera predstave Petera Handkea u režiji Miloša Lolića sutra uveče na Sceni "Ljuba Tadić" u JDP Bio je to izazovan, na svim nivoima, fascinantan i divan proces, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare u Jugoslovenskom dramskom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 25. maj: Prepodne pretežno sunčano, poslepodne promenljivo oblačno
Nedeljnik pre 56 minutajoš 18 povezanih

Danas je dan mladosti, slavio se kao drugi rođendan doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita Dan mladosti
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 8 povezanih