Povezane vesti
Veselin Milić: Na području Beograda 2020. godine od 16 teških ubistava rasvetljeno 15
Danas 12.03.2021
Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić izjavio je danas da se na području grada Beograda 2020. godine dogodilo 16 teških ubistava, što je 33 odsto više nego 2019. godine, a rasvetljeno je 15. Milić je, na sednici Skupštine grada… »
Milić: U 2020. se u Beogradu dogodilo 16 teških ubistava, rasvetljeno 15
N1 Info 12.03.2021
Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić izjavio je da se na području grada Beograda 2020. godine dogodilo 16 teških ubistava, što je 33 odsto više nego 2019. godine, a rasvetljeno je 15. Milić je, na sednici Skupštine grada Beograda… »
Vesti dana »

"Tužila me je Milica" Terzu šokirala informacija koju je saznao nakon napuštanja "Elite": Nećemo da budemo Kulići!
Kurir pre 5 minutajoš 27 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 5 minutajoš 5 povezanih

Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk
Alo pre 3 satajoš 4 povezane