Повезане вести
Преминуо Миодраг Матић, дугогодишњи оперски солиста Народног позоришта
Н1 Инфо 12.03.2021
Дугогодишњи солиста Опере београдског Народног позоришта Миодраг Матић преминуо је у 66. години, саопштило је Народно позориште. Како се наводи, Матић је рођен 1955. године у Београду, а певањем се бавио од 1972. године. Као… »
Преминуо Миодраг Матић
Нова 12.03.2021
Дугогодишњи солиста Опере Народног позоришта, баритон Миодраг Матић преминуо је у 66. години, саопштено је из националног театра. Рођен је 1955. године у Београду. Певањем се бавио од 1972. године. Као солиста Академског хора… »
Премнуо Миодраг Матић: Народно позориште остало без солисте опере
Курир 12.03.2021
Дугогодишњи солиста Опере Народног позоришта, баритон Миодраг Матић преминуо је 11. марта у 66. години, саопштили су из националног театра. Матић је рођен 1955. године у Београду. Певањем се бавио од 1972. године. Као солиста… »
Вести дана »
Полицијски мајор Катарина Петровић: Не желим да живим уплашена као миш, нећу одустати од свог посла
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) Стјуардеса чудом преживела несрећу у авиону смрти! Одлетела заједно са седиштем 100 метара: "Имала је анђела чувара!"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) "Видела сам белу светлост која ме је будила" Оља Карлеуша о борби за живот и тешкој дијагнози: "Победила сам болест и наставила да уживам у животу са својом породицом"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане
(ВИДЕО) Мајами: Звереву маратон против Чилића, Синер експресан
Спорт клуб пре 57 минутајош 2 повезане